Bi lahko en edini zvok rešil svet?

 

V svetu hitrih globalnih sprememb je čas za dvig naše zavesti – čas, da prisluhnemo mističnemu glasu, ki se želi povezati z nami.

Ama’Ara je navdihujoča zgodba o popotovanju Marine Trost, jazz pevke in duhovne popotnice, ki se je odločila slediti svoji viziji iz meditacije in glasu srca. V začetku leta 2018 se je z majhno filmsko ekipo odpravila na otočje Havajev in Tonge, da bi se čarobnemu petju kitov in delfinov pridružila s svojim glasom.

Film, ki ga je s sodelavci v presledkih snemala eno leto, je financirala sama. Žal pa se Marina z zadnjega potopa v morje na Tongi ni vrnila. Snemanje filma Ama’ara se je končalo malo pred Marinino smrtjo, njeno vizijo pa želi filmska ekipa spraviti na platno tudi z našo pomočjo.

Na vseh nas je, da dokončamo sanje Marine Trost, naše srčne prijateljice.

Zato vas vabimo na ekskluzivno predstavitev 20-minutnega filma, odlomka s snemanja na Havajih, ki si ga boste izjemoma lahko pogledali v Centru Manas. Dodatnih ponovitev ne bo.

Projekcija filma bo v soboto, 21. 12. ob 16. uri, kjer vam bomo predstavili tudi možnost zbiranja sredstev za dokončanje filma preko množičnega financiranja (crowdfunding). Ogled filma je brezplačen.

Nekaj o filmu si lahko pogledate na:

https://amaarafilm.com/en/amaaramovie/

Ama´Ara – Pesem kitov vas bo popeljala na duhovno popotovanje v svet kitov in njihovega močnega sporočila.

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This