Anita Tiana Kragl

Energijska joga z gong kopeljo, delavnice razstrupljanja telesa

Energijska joga

Največji poudarek dajem vajam za hrbtenico in individualnem pristopu. Naučili se boste, katere vaje so najbolj primerne za vas in kdaj jih je najbolje izvajati. Redna vadba pripomore k boljšemu počutju in zdravju, lajša težave PMS in težave v meni, pomaga harmonizirati telo, um, čustva in duha.

Vadba je sestavljena iz fizičnih vaj – asan, dihalnih vaj, relaksacije, in krajše meditacije.

Z jogo se ukvarjam približno 20 let. Sprva sem jogo delala zase in učila prijatelje, kasneje pa sem po opravljenem izobraževanju za učitelje shurjasakti joge ( pri Jani Colonna – 2008 ), začela poučevati tudi druge. Poznam več stilov joge, od meditativne, vinyasa joge, shurjasakti joge, joge za hrbtenico, dinamične joge, hormonske joge … V vadbo vključujem tudi samomasažo po ayurvedski tehniki, aktiviranje določenih akupresurnih točk in različne dihalne in sprostitvene tehnike. Hkrati tudi več kot 15 let poglobljeno delam na sebi pod mentorstvom Sione Levstik, pri kateri se tudi izobražujem po Saanyo metodi, ki združuje mnogo komplementarnih zdravilnih tehnik.

Srčno rada širim znanje energijske vadbe in joge, ker me to duhovno osrečuje in polni.

Gong in joga

Čiščenje in transformacija energojskih blokad – Za boljše zdravje in aktivnejše delovanje

S posebnimi, fizično ne preveč zahtevnimi vajami, bomo vplivali na fizično in energijsko telo. Ko bomo locirali blokado, bomo z namero in vibracijo gonga dosegli transformacijo.

Razstrupljanje -Čiščenje črevesja ali Shankhaprakshalana

Je nežna in hkrati zelo učinkovita tehnika. S pitjem večje količine slane vode in z izvajanjem določenih jogijskih asan, se prečisti črevesje. S to tehniko se lahko ublažijo prebavne težave, tonizirajo jetra, se okrepi imunski sistem,oblaži alergije, se zdravi kronični prehlad, bistri um in pripomore tudi k mladostnemu in sijočemu videzu…

Tradicionalna hatha joga v svoj sistem vključuje šest čistilnih tehnik (shatkarm), ki čistijo telo od znotraj. Ena izmed tehnik je tudi čiščenje črevesja.

Zaradi hitrega načina življenja se zaradi škodljivih navad in stresa kopičijo v našem telesu različni toksini. Čiščenje črevesja nam pomaga, da jih zelo veliko odstranimo in sama tehnika nam tudi pomaga, da lažje zberemo voljo za bolj korenite spremembe v življenju (zdravo prehranjevanje, gibanje).

Kar 80 % imunskega sistema je povezanega s črevesjem, veliko bolezni pa izvira iz zastojev na tem predelu. Gre za eno izmed najbolj temeljitih čiščenj, saj dobesedno izpere celoten prebavni trak. Izmenično piješ toplo slano vodo in ponavljaš sklop predpisanih telesnih vaj, ki pomagajo vodi, da prodre v črevesje. V povprečju tekom celega postopka spiješ okoli 16 kozarcev vode in greš na stranišče tudi do desetkrat ali več. Temu sledi primerno počivanje in predpisan obrok (kicheri – posebno pripravljena jed iz riža, rumene leče in začimb), ki ga dobite že na delavnici. Telo potrebuje kar nekaj dni, da obnovi svoje energije, tako da je nekaj dni potrebna lažja prehrana in več počitka. Več navodil dobite ob prijavi.

Anita Tiana Kragl

Za vadbo joge ali delavnico razstrupljanja se obrnite name.

Kontakt

Za obisk je obvezna rezervacija termina. To lahko storite po emailu ali telefonu

DELOVNIK

Po dogovoru/za delavnice sledite koledarju dogodkov

E-MAIL

Pošljite sporočilo

TELEFON

041 44 05 30

KJE SMO

Mali Lipoglav 85a, Ljubljana

Pustite sporočilo

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This