Kdaj:
05/07/2020 @ 15:00 – 19:00
2020-07-05T15:00:00+02:00
2020-07-05T19:00:00+02:00
Kje:
Center Manas
Mali Lipoglav 85
Ljubljana
Cena:
30 eur
Kontaktna oseba:
Tanaya Pogčanik
041 987 724

Ali lahko nedeljo (spet) naredimo kot dan zase?
Lahko!

Energijski park ManasV nedeljo, dne 5.7.2020 od 15 -19 ure, se bomo prečistili z močjo našega notranjega ognja in skozi lastno prakso joge uravnovesili energijski sistem. Z zavestnim dihanjem in meditacijo bomo znova prebudili naš um in telo. Druženje pa zaključili s sproščanjem ob kristalni posodi in koshi zvončkih ter vodeni meditaciji v Galaksiji.

Gre za enega krajših joga oddihov, ki je primeren za ljudi, ki imajo omejen čas in si še vedno želijo doživeti poln dan, kot recimo napolnjen z jogo in meditacijskimi aktivnostmi v mirnem in pomlajevalnem okolju v Zdravilno-energijskem parku Manas.

Če ste v jogi novi, boste dobili priložnost, da izkusite prednosti in se naučili osnov te starodavne prakse ter se sprostili v res mirnem okolju. Če ste izkušeni v jogi se boste lahko spustili še globje vase ob vodeni relaksaciji v mirnem okolju med podobno mislečimi.

Program se torej začne z meditacijskim sestankom v krogu, ki nam bo omogočil, da se globlje povežemo s svojo notranjo pokrajino, povežemo en z drugim ter pridobimo jasnost in notranjo umirjenost. Temu sledijo načrti ozemljitve. Bosi bomo hodili po travi, črpali energijo matere Zemlje skozi stopala ter ji skozi meditacijo vse povrnili.  

Napočil je čas za 90 minutno vinyasa jogo, ki vsebuje tudi vadbo pranajame dihanja, dinamične sekvence in dinamične asane (telesne položaje).

Na koncu zavzamemo položaj savasane (ležeči položaj) in se prepustimo vodenemu jogijskemu spanju, ki močno pomirja in pomlajuje. Ves čas jogijskega počitka vas bo spremljal zvok kristalne sklede in koshi zvončkov izpod rok ljubezni Tanaye in Sandre, za še bolj mavrično doživetje.

Sledi krajše druženje s prigrizkom in po premoru vodena meditacija v energijskem krogu Galaksija, ki je narejen na osnovi delovanja spiralnih vibracij ter 13 čaker in nam bo omogočil, da se še bolj povežemo s svojo dušo in tako vzpostavimo ravnovesje s svojim celotnim svetlobnim telesom.

S seboj, poleg dobre volje, prinesite še joga podlogo, dekico za končno sproščanje, osebno stekleničko vode ter lahka udobna oblačila za samo vadbo.

Prispevek za dogodek je 30 eur.
Priporočamo, da svojo rezervacijo potrdite vnaprej, saj so prostori omejeni.
Pošljite na agatictser@gmail.com, tanaya.pogacnik@gmail.com.
Za dodatne info pokličite 041 987 724 Tanaya ali 040 570 108 Sandra

Srčno vabljeni, Sandra in Tnaya

O voditeljicama:
Sandra Kosmač, učiteljica joge RYS 250
..živi rada v gibanju in za gibanje. Jogo poučuje od leta 2002, zaposlena je na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, na področju nalezljivih bolezni. Dolga leta je delovala tudi kot medicinska sestra, zato ji poznavanje anatomije in delovanje človeškega telesa in čut do sočloveka ni tuj. Z jogo se je srečala prvič leta 1999, skozi lastno prakso je spoznala njeno globoko transformativno moč. Jogo resnično čuti, jo dopolnjuje in napolni z energijo in vse to rada prenese na kliente. Jogo vidi kot močno orodje, ki jo usmerja na poti do osebnega razvoja. Njene ure se posvečajo zaznavi telesa in diha v asanah in vam bodo omogočile vzpostavitev pristnega stika s sabo, soljudmi in svetom, ki vas obdaja. Navdušuje jo tudi bhakti joga (joga ljubezni), risanje, pisanje poezije in svojih misli, branje duhovnih knjig, potovanja ter kuhanje vegeterijanskih jedi.

Tanaya Pogačnik, Lightworker
..je srčna oseba – Lightworker, katere glavni namen je širjenje 100% Luči in dvig zavesti. Že več kot 25 let se ukvarja z osebno rastjo, pri čemer jo usmerja in vodi Siona Rea Levstik, ki je tudi idejni vodja skupnosti Manas v kateri živi. Pred 5 leti je začela z vodenjem raznih meditacij (tudi v osnovni šoli in Projektu Človek), raznolikih delavnic, svetovanjem po Saanyo metodi (metoda 24 korakov: 12 omogoča najbolj učinkovito odkrivanje vrste težav, z drugim sklopom 12 korakov pa izberemo najboljšo kombinacijo tehnik zdravljenja), na podlagi energijskega parka ter s Thetahealingom in še mnogo več .
Zelo rada ustvarja, slika, izdeluje energijske podstavke, nakit, ….

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!