Kdaj:
december 12, 2018 @ 6:00 pop – 8:00 pop
2018-12-12T18:00:00+01:00
2018-12-12T20:00:00+01:00
Kje:
Center Manas
Mali Lipoglav 85a
Ljubljana
Cena:
20 eur
Kontaktna oseba:
Tanaya Berni Pogačnik
041 987 724

V času med zvezdnimi vrati 12:12 pa vse do Božiča je čas, ko predelujemo kar smo ali nismo udejanili v tem letu – kaj smo se naučili. To nam omogoča, da postavimo temelje za to kar želimo ob zaključku leta transformirati in preseči ali dokončno odpustiti iz svojega življenja. Potreben je preboj v našem zavedanju.
Pomaga nam, da pospravimo stanovanje,
dokončamo vse ali čimveč nedokončanega in
da doputimo našim sestram in bratom iz višjih dimenzij, da nas pri tem spodbujajo in podpirajo.

Transmisijske meditacije prenašajo to podporo iz višjih dimenzij v naše zavedanje oz. do nas v celoti, saj je najpomemnejša energija, ki jo prenesemo – ta dela čudeže. ❤️

Zvezdna vrata oz portali nas vedno vodijo v višjo vibracijo in s tem drugačno dojemanje sebe, Človeštva in celotnega Stvarstva. 
Od leta 2012, ko so bila vrata 12:12 aktivirana, vsako leto na ta dan Gaia in Človeštvo prejme čudovite in izredno močne energije ter blagoslove.
Tako dobimo priložnost, da postavimo temelje za to, kar želimo ob zaključku leta še transformirati in preseči.
Potreben je preboj v našem zavedanju, da si končno dovolimo sprejeti sebe take, kot smo v svojem bistvu in da dopustimo našim sestram in bratom iz višjih dimenzij, da nas pri tem spodbujajo in podpirajo.
Na meditaciji 11.11. smo se soočili z dogodki, ki so nas prizadeli oz. kar smo prizadeli drugim – to smo potem tudi odpustili (sebi in drugim) in tako postavili dober temelj.
Z meditacijo 12. 12. bomo še stopnjevali našo zavestno pripravljenost in odločnost, da se soočimo s tistim, kar nas omejuje, da bi bili svobodni in živeli to kar v resnici smo.
Več truda vložimo, več dobimo in več ob petju svetih zvokov lahko tudi damo – gradimo mrežo Luči.

21. 12. 2018 ob 18h, na dan zimskega solsticija, bo v Centru Manas prav posebna meditacija praznovanja zimskega solstija – noč začne postajati krajša in dan daljši in tako se ponovno odpiramo svetlobi. Vsem tistim, ki želite narediti temeljit preskok v zavesti svetujem obisk vse 3 meditacij (pri tem plačate samo 2, eno meditacijo podarjam).

22. 12. ob 17h, ob polni luni, pa bomo imeli v Centru Manas Praznovanje Kozmičnega Božiča, kjer bomo ob čudovitih energija z meditacijo tudi širše postavili temelje in cilje svoje duše.

Transmisijska meditacija pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava za posamično meditacijo je 20 Eur –
tudi za Praznovanje Kozmičnega Božiča, kjer bomo pripravili še kopel s pojočimi posodami – Sonja Rotar ter domača peciva in prigrizke.
Na kitaro pa nam bo zaigrala in zapela Mojca Jeram.

Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

Z ljubeznijo, Tanaya

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!