Kdaj:
marec 20, 2019 @ 6:00 pop – 9:00 pop
2019-03-20T18:00:00+01:00
2019-03-20T21:00:00+01:00
Kje:
Center Manas
Mali Lipogalav 85
Ljubljana
Cena:
21 eur
Kontaktna oseba:
Tanaya Pogačnik
041/987 724

Pozdravljeni,

letos je enakonočje zelo blizu polni luni, kar pomeni, da so energije še posebej močne.
Ko se mati Gaia – vsa narava prebuja iz zimskega počitka in se začenja novo življenje, nas s tem svojim blagosovom vse popelje v čaroben svet novega. Zažarimo v prav posebenem žaru. Zdaj je čas, da Posejemo Novo seme – čas za Nove sanje in ideje, Nove poti in zavedanje.


Noč in dan sta v harmoniji, kar kliče po prebujenju harmonije tudi znotraj nas. 

V zimskem času smo imeli veliko časa za pogled navznoter in soočenje z vsem kar še nismo v popolnosti predelali. Zdaj je čas, da ta proces dokončamo in to odpustimo iz svojega življenja in zaživimo z novimi prerojenimi usmeritvami in cilji. Čas, da to udejanimo.

Posebnega pomena tega obdobja so se zavedali že naši predniki, ki so častili Boginjo Ostaro, ki simbolizira plodnost, razcvet, radost, nove začetke, odpuščanje starega, nove priložnosti in življenske spremembe. Pomaga tudi pri uresničevanju novih idej in manifestaciji želja v pomladnem obdobju.

Mi se bomo povezali z naravo in materjo Gaio ter njenimi varuhi – kiti in delfini, samorogi, zmaji, drevesniki …
Pogledali bomo tudi v Knjigo Življenja, kjer bomo dobili nasvet v skladu s trenutno situacijo, …

Meditacija in kasnejša razlaga – iz Akasha zapisov, ne bo namenjena samo delu na sebi, ampak tudi temu, da skupaj z drugimi čuvaji Zemlje, na ta prav poseben dan naredimo tudi nekaj za Zemljo/Gaio – jo zdravimo, pošiljamo ljubezen in podporo ter se ob tem maximalno zavemo/zavedamo svojega poslanstva kot čuvajev Zemlje in tega, da je to poslanstvo Celotnega Človeštva.

Meditacije vodim tako, da se povezujemo z Energijo Boga matere, Boga očeta obenem, Izvora vsega, Enega Edinega, Vsemogočnega Enega, prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, ki nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Uvodoma se bomo na kratko sprostili ob zvokih kristalne pojoče posode. Na koncu pa nas čaka pogostitev z domačimi prigrizki in pecivi ter izvirsko vodo in domačimi čaji.

Energijska izmenjava je 21 Eur.
Prijave in info na 041/987 724, tanaya.pogacnik@gmail.com

                                                                                                                                       Z ljubeznijo, Tanaya

Prihajajoči dogodki:

V petek, 22. 3. 2019 ob 18h pa bo v Centru Manas Meditacija za otroke (od 7 leta starosti).

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!