Kdaj:
maj 13, 2017 @ 10:00 dop – 1:00 pop
2017-05-13T10:00:00+02:00
2017-05-13T13:00:00+02:00
Kje:
Center Manas
Mali Lipoglav 85
1293 Šmarje - Sap
Slovenija
Cena:
35€
Kontaktna oseba:
Dora
041 369 709

V tem pomladnem času, ko se vse prebuja in ko čakamo, da narava okoli nas v polnosti zacveti, vas z veseljem vabim na delavnico:

PREBUDIMO ŽENSKO v SEBI I.del

Pomlad je čas prebujanja, čas rasti in osebnih sprememb. To je najlepši čas, da se skupaj dobimo na tej poti, da spoznamo svojo notranjo žensko, jo aktiviramo in to prvinsko nežno in sočutno žensko energijo uravnovesimo s svojo aktivno in včasih prevladujočo moško energijo. Kajti biti ženska, pomeni biti kreatorka in čutiti ter se izražati s celim svojim bitjem ženske energije, je blagoslov.

Kaj bomo delale?

Že Albert Einstein je rekel: »Definicija norosti je delati isto stvar in pričakovati drugačne rezultate!«

Zato se bomo najprej spoznavale. Vse spremembe se začnejo znotraj nas, zato boste z našim druženjem naredile nekaj novega in svežega ter postopoma začele spreminjati zavest in energijo z namenom drugačnih življenjskih rezultatov.

Odkrivale boste zakaj ste v neki točki svojega življenja zatrle in pozabile svojo žensko energijo. Srečale se boste s preteklostjo in pomembnimi ženskami v svojem življenju. Spoznavale boste, da je to povezano z življenjem, ki ga zdaj živite, lahko boste razumele zakaj ste izbirale in izbrale določene partnerje, zakaj morda več ne verjamete v Ljubezen. Sproščale boste svoja čustva in postopoma opuščale preteklost in negativne izkušnje ter se veselile življenja. Odpustile boste sebi in drugim in se učile imeti spet rade.

Zato bomo uporabljale različne tehnike. Bomo se pogovarjale, meditirale. plesale. Komunicirale iz srca. Prakticirale hvaležnost. A vse to ne bo možno le na eni delavnici. Saj se tudi narava ne prebudi naenkrat.

Zato so nam namenjena tri srečanja. Če vam bo všeč, se bomo dobili še dvakrat, da bo to naš pomladni trojček prebujenja svoje ženske.

Z vami bom Dora Pal, družinska in partnerska terapevtka, socialna delavka, predvsem pa ženska, žena, mama, hči in prijateljica; človek, ki se učim in delujem iz izkušenj ter vse to povezujem z več kot desetletnim učenjem celostnega zdravljenja in Saanyo metode.

Kako se prijavite?

Pošljite mail

Za dodatne informacije me lahko tudi pokličete na 041 369-709

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!