Kdaj:
maj 29, 2018 @ 7:00 pop – 9:30 pop
2018-05-29T19:00:00+02:00
2018-05-29T21:30:00+02:00
Kje:
Center Manas
Mali Lipoglav 85
1293 Šmarje - Sap
Slovenija
Cena:
24 Eur
Kontaktna oseba:
Tanaya Berni
041 987 724

Pozdravljeni,

Vesak je posvečen Budi, njegovemu rojstvu, učenju, razsvetljenju in smrti. Je praznik Luči in Človeštva, praznik Prebujenja.

Ob tem svetem dogodku v Tibetu Buda preda energijo iz Šambale Zemlji. To stori skupaj z vsemi bitji Šambale – vnebovzetimi Mojstri Modrosti, Budami in drugimi Svetlobnimi Bitji in sicer ob polni luni v maju. Wesak je dolina v Himalaji, kjer se zberejo romarji na lokaciji kamor jih vodi srce (točen kraj dogodka ni določen).

Lord Buddha

Na ta dan meditirajo skupine in posamezniki po vsem svetu in v meditaciji se bomo z njimi tudi povezali.

Praznik Luči je vedno, kadar se odprejo nova vrata k Luči in ena od teh vrat so se za Človeštvo odprla ob Budinem razsvetljenju.

Naše praznovanje se bo začelo ob sproščanju z zvoki tibetanskih pojočih posod (Boštjan Ariel Kragl).

V meditaciji se bomo po začetni medsebojni uskladitvi povezali tudi s Šambalo in se prepustili vodstvu svetih bitij, ki tam prebivajo, da nas pripravijo na sprejem Budinega blagoslova Notranjega miru in Sočutja, ki nas bo vodil na Pot razsvetlenja.

Ob petju MOM bomo ta blagoslov širili postopno čez vso mater Gaio/Zemljo (vsem bitjem, ki to želijo sprejeti), čez cel Univerzum ….. do Izvora Vsega, Enega Edinega in tako gradili Mrežo Luči. Ob tem nas bodo spremljali in podpirali zvoki Velikega Gonga (Boštjan Ariel Kragl) Meditacije – transmisijske vodim (Tanaya Berni Pogačnik) tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, ki nas v našem bistvu sproščajo, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost. Dogodek bo v primeru zelo toplega vremena v Energijskem parku Manas, drugače pa v prostorih Centra Manas.

Na koncu bomo imeli pogostitev z domačimi slanimi in sladkimi prigrizki in zdravilno izvirsko vodo.

Energijska izmenjava za celotni dogodek je 24 Eur.                                                                                                                                                                                                      Prijave in info na 041/987 724  (Tanaya)

Z ljubeznijo, Center Manas

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!