Kdaj:
februar 23, 2019 @ 6:00 pop – 8:30 pop
2019-02-23T18:00:00+01:00
2019-02-23T20:30:00+01:00
Kje:
Center Manas
Mali Lipoglav 85a
Ljubljana
Cena:
20 eur
Kontaktna oseba:
Tanaya Berni Pogačnik
041/987 724

Pozdravljeni,

srčna čakra je energijsko središče našega telesa. Kadar je prečiščena in žari nas povezuje z našim bistvom, z našo dušo.

Razne bolečine, zamere, pričakovanja, iluzije predvsem na čustvenem področju nam preprečujejo, da bi se srčna čakra lahko v popolnosti odprla in povezala vse ostale čakare. Energija ljubezni namreč dela čudeže. Seveda pa je tudi odvisno, kaj si pod to energijo predstavljamo, mislimo da je oz. ali to vemo. To notranje vedenje bo vsak posameznik dobil v skladu s tistim kar mu je kot duši namenjeno s pomočjo energij, ki se nam bodo na meditaciji pridružile in nas podprle.

Zavedanje o našem celotnem stanju na tem področju je bistvenega pomena za naš osebni razvoj.    

To notranje vedenje bo vsak posameznik dobil v skladu s tistim, kar mu je kot duši namenjeno in sicer s pomočjo energij oz. bitij 100% Luči, ki se nam bodo na meditaciji pridružile in nas podprle/blagoslovile.  

Vse čudovite energije in blagoslove, ki jih bomo prejeli bomo uporabili za širjenje in gradnjo mreže Luči.

Uvodoma nas bo z zvočno kopeljo na kristalno in tibetanske pojoče posode razvajala Sonja Rotar. Energijska izmenjava za ta del je 5 eur.

Zaželeno je, da ste oblečeni v svetla, še bolje bela, roza ali zelena oblačila.      

Vodim transmisijske meditacije, kar pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava je 20 eur.
Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

                                                                                       Z ljubeznijo, Tanaya

Prihajajoči dogodki:

V sredo, 20. 3. 2019 ob 19h pa bomo v Centru Manas praznovali Pomladno enakonočje. 

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!