Hišna piramida - orgonski generator

Hišna piramida

Orgonski generator  je unikatna naprava za zdravljenje in uravnoteženje energetskih vrtincev (čaker) posameznika. Njegova aerodinamična oblika, izbira materialov (les, kristali, kovina) in konstrukcija so dizajnirani tako, da stroj zbira energijo iz univerzuma, jo koncentrira in nato enakomerno porazdeliti horizontalno, vertikalno in spiralno okoli bitja, ki je v sredini stroja in na ta način zagotavlja maksimalno učinkovitost pri reševanju težav, zaradi katerih je posameznik prišel v napravo.

Naprava je bila razvita s poznavanjem univerzalnih zakonov in univerzalnih energij ter njihovega kanaliziranja, vplivanja in usmerjanja ter poznavanjema človeškega telesa in njegovega delovanja.

Vsak element naprave ima svoj namen. Spodnji del stroja je 12-kraka zvezda. Vsak krak je različne barve, zvezda pa je razdeljena na tri koncentrične kroge. V vsakem kraku sta dva odgovarjajoča kristala. Zvezda predstavlja 12 frekvenc, ki oblikujejo vrtince/spirale mavričnih barv.

Spirale se hkrati vrtijo krožno, vertikalno in horizontalno. Najmočnejši je centralni vertikalni vrtinec med kroglo in središčem zvezde. Zvezdo obkroža vrv, ki fizično loči napravo od zunanjega sveta in prizemljuje energijo.

Osnova generatorja je lesena “kletka” aerodinamične oblike. Vsi elementi so leseni. Zgornji deli naprave so simetrično nameščeni nad zvezdo. Vrh stroja je pozlačena kletka iz  12 palic, znotraj nje biserna matica, ki predstavlja popolnost vsega ustvarjenega (spirala). Središče stroja je ametistna krogla, ki je glavni zbiralec in distributer energij. Izbira centralne krogle (npr. ametist) je prilagojena mediatorju-zdravilcu. Koncentrirana energija se porazdeli na dvanajst kristalnih piramid, obrnjenih navzgor, medtem ko 12 piramid, obrnjenih navzdol energijo preusmerja navzdol na osebo, kisedi v notranjosti stroja. Te zadnje piramide so vgrajene v oktagone, ki dodatno omogočajo preskok zgornjih energij navzdol. Kristali in kovinski deli stroja (pozlačena kletka, srebrna spirala, bakrena žica okoli lesenih palic) delujejo kot prevodnik. Preprosto povedano: energija se iz univerzuma najprej porazdeli po zgornjem delu “kletke”, zaokroži po žici, ki povezuje piramide in se preko piramid, obrnjenih navzdol in žice prerazporedi proti tlom (od krogle v srebrni spirali do središča zvezde). Energija se iz zvezde ponovno vrača navzgor, tako da je pretok energije ves čas dvosmeren.

Generator deluje neprestano (vedno je v stanju pripravljenosti), zato je za usmerjanje energije na posameznika v stroju potreben mediator-zdravilec, ki dodatno usmerja energijo na vse dele telesa, še posebej na tiste, ki so najbolj potrebni zdravljenja. V bistvu zdravilec uravnava pretok energije, tako da optimizira delovanje stroja in hkrati vse to usklajuje s potrebami bitja, ki sedi v središču stroja.

Orgonski generato oz. hišna piramida je zelo učinkovita pri zdravljenju vseh težav in bolezni, ki izhajajo iz blokad predvsem astralnega, čustvenega in mentalnega telesa še posebej stresa, nevroze, hiperaktivnosti, nespečnosti, glavobolov, napadov panike, tesnobe, izboljšuje koncentracijo in spomin, izboljšuje vid in težave s očmi, astralna potovanja, blagodejno vpliva na vse miselne procese in doseganje alfa stanja…

Share This
error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!