Individualna, partnerska, družinska psihoterapija in svetovanje

Dora Pal

Vsi si želimo ljubiti in biti ljubljeni, a vendar se nam v vsakodnevnem življenju ta prvobitna potreba velikokrat pokaže kot težko dosegljiva. Lahko celo spoznamo, da ne vemo kaj pomeni resnično ljubiti sebe in druge in kako se sploh odpreti brezpogojni ljubezni. Mnogokrat nas neizživeta čustva, travme iz preteklosti in neizgovorjene besede dušijo in se vpletajo v našo sedanjost, ne da bi mi dejansko razumeli, kaj se z nami dogaja ter tako vplivajo na naše medosebne odnose, naše zdravje in počutje. S tem nam onemogočajo odprto komuniciranje s svojim bistvom, zapirajo pretok Ljubezni v naše življenje in ustvarjajo disharmonijo s sabo in z drugimi.

Preko individualne psihoterapije in svetovalnega procesa se učimo spoznavati sebe, spoznavati druge, ter sprejemati sebe in druge take kot smo. Preko različnih metod dela se odpiramo brezpogojni Ljubezni, ki nam pomaga, da razčistimo s svojo preteklostjo, bolečinami, z vsemi vozli, ki smo jih pletli v vseh naših življenjih, da lahko končno zaživimo polno življenje in da začutimo mir in ubranost.

S pomočjo partnerske terapije, pogovorov in vaj imata partnerja možnost videti sebe in drug drugega taka kot sta brez obtoževanja. S tem ustvarjata prostor za dialog, bližino in pretok Ljubezni. S tem ko se učimo razumeti sebe in druge, ustvarjamo prostor za notranje ravnovesje, za ravnovesje z drugimi in še dalj in tako začutimo potrebo po Ljubezni, Enosti in Harmoniji, kar je dejansko naša naravna in davno pozabljena gonilna sila življenja.

Družinska terapija ponudi prostor vsem družinskim članom z namenom, da se resnično vidijo in slišijo, ter se tako učijo sobivanja, razumevanja in podpore. Učimo se zdravih vzgojnih prijemov in krepimo zdravo povezanost in izražanje čustev.

Skozi različne terapije sem z vami Dora Pal, gestalt izkustvena družinska psihoterapevtka, v prvi vrsti pa človek, ženska s svojimi lastnimi izkušnjami, žena in mama. Pri svojem delu ne uporabljam le znanja, pridobljenega preko fakultete in specializacije, pač pa združujem znanje z izkušnjami ter dodajam v svoje delo tudi več kot 10 letno učenje celovitega pristopa k življenju – duhovnega, psihičnega in fizičnega, delo s sanjami, dihalnimi vajami, zdravim načinom življenja ter drugimi alternativnimi metodami, ki pomagajo k usklajenosti vseh naših teles.

Velikokrat so dotik, objem, gesta ljubezni, pozornosti in razumevanja tisto, kar v resnici potrebujemo, da se začne zdravilni proces in da premagamo začetni strah in se tako odpremo celostnemu zdravljenju in terapiji. Celovito zdravljenje namreč ne pomeni le delo na sebi, na odnosih, pač pa biti v skladu in harmoniji z vsem kar je na Zemlji.

 Priznana družinska terapevtka Virginia Satir je dejala: »Ljudje smo duhovna bitja v človeškem telesu. Način, kako vpletemo v življenje svoje duhovno bistvo, nam tudi pove, kako ga cenimo

APrtnerska terapije, psihoterapija, družinska, svetovanje

Pustite sporočilo

9 + 10 =

Vas zanima kaj več?

Za vse dodatne informacije in naročila sem dosegljiva preko e-pošte ali telefona:

041 369 709

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This