Koledar dogodkov

Jan
10
Fri
Meditacija ob polni luni @ Center Manas
Jan 10 @ 7:00 pm – 8:30 pm

Pozdravljeni,

srčno vas vabim, da se nam pridružite na transmisijski vodeni meditaciji.
Tokrat bo poudarek na širjenju 100% Lući, Ljubezni, Razumevanja in Sočutja po celotni Gaii/Zemlji, še posebej v tista področja, ki to posebej potrebujejo. S pošiljanjem energije in svetlobe na določena področja omogočimo dvig vibracije na tem področju. Tako omogočimo, da se bitja na teh področjih počutijo bolj varna, ljubljena, pa tudi lahko s pošiljanjem pravih energij omogočimo, da se bitja prebudijo, slišijo kaj jim sporoča njihova duša oz. kot glas kaj je prav, da storijo – seveda to vedno poteka v skladu s svobodno voljo bitij in v njihovo najvišje dobro kot duše.
Seveda se bo našel kakšen “bonbonček” tudi za tiste, ki bomo na meditaciji sodelovali, saj preden pošiljamo energije moramo dvigniti našo vibracijo oz. se uskladiti na te čudovite energije. Tako se bomo tokrat povezali tako s samorogi, kot tudi z zmaji, ki so tudi Varuhi Gaie in nam bodo pri meditaciji pomagali.

Polna luna je tokrat v znamenju raka in nam prinaša tudi globok vpogled v naša čustva. Kadar čustva vodimo z razumom in jih usmerimo v pravo smer pa dobimo izredno močne energije, energije preboja. Ta podpora nam bo pri meditaciji še kako dobrodošla.
Polna luna bo ob 20.21, mrk pa 20.11. Lunini mrki lahko počistijo našo pot, sprostijo resnice in spustijo marsikaj iz naših življenj in sicer z namenom, da gremo naprej.
Letos je izredno močna energija tega premika naprej, tako da lahko vsi tisti, ki se odločimo, to tudi storimo. Jutrišnja polna luna nas bo pri tem maximalno podpirala.

Vodim transmisijske meditacije, kar pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Boga matere, Boga očeta obenem, Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100% Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, Božanski nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava je 20 eur.
Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

Objem Svetlobe, Tanaya

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This