Koledar dogodkov

Mar
9
pon
Meditacija ob polni luni @ Center Manas
Mar 9 @ 18:00 – 20:00
Pozdravljeni,
 
tokrat bo poudarek na zavedanju naše Božanske naloge, do česar pridemo šele po tem ko se zavedamo Božanske energije znotraj nas.
Iz števil dneva meditacije – 9. 3. 2020 lahko razberemo, da nam je namenjeno, da se poglobimo v Božansko znotraj nas in seveda pogledamo tudi širše, v svojem življenju. Hkrati pa 3 seveda ponazarja trojstvo, troedinega Boga in še potencira ta aspekt Božanskega, vendar pa hkrati tudi pove, da to poiščemo na 3 različnih ravneh – duša, osebnost, fizično telo oz. bivanje.
Letnica nam pove, da v tem letu postavljamo temelje, pa ne temelje samo za to življenje, ampak tudi za mnogo širše oz. daljše obdobje. Če smo pravilno usmerjeni si lahko skupaj s svojo dušo skreiramo pot, ki nas bo vodila k naši Božanski iskri, 100% Luči in s tem tudi k pravi, trajni, notranji Sreči in Izpolnjenosti.
 
Ženska energija je v tem času zelo močno prisotna. S svojo notranjo močjo, ki jo bomo poiskali skupaj s podporo samorogov in zmajev nam bo pomagala, da vidimo stvari, ki si jih mogoče sicer ne bi drznili pogledati.
Poleg tega pa je letošnje leto prestopno, kar nakazuje na pomembne spremembe, če si jih dovolimo spustiti v svoje življenje.
 
Seveda na koncu ne bomo pozabili na širjenje teh čudovitih energij in blagoslovov, ki jih bomo prejeli, tudi čez celotno Gaio, Človeštvo in Stvarstvo.
 
Vodim transmisijske meditacije, kar pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Boga matere, Boga očeta obenem, Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100% Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, Božanski nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.
 
Energijska izmenjava je 20 eur.
Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.
Več lahko najdete na www.manas.si
 
                                                   Objem Svetlobe, Tanaya
Prihajajoči dogodki:
– 20. 3. ob 18h – Praznovanje spomladanskega enakonočja (koplel s tibetanskimi posodami in gongom, vodena meditacija)
– 4. 4. ob 9h, čistilna akcija na področju Malega Lipoglava, zbor pri Gasilskem domu
Mar
20
pet
Meditacija ob enakonočju – povezava na daljavo @ Center Manas
Mar 20 @ 15:30 – 17:00

          Enakonočje – čas ravnovesja.
Torej čas, ki je namenjen, da znotraj sebe uravnovesimo svetlobo in temo. Kadar je to uravnovešeno znotraj, se uravnovesi tudi zunaj nas. Pri tem pomaga tudi virus korona, saj iz ljudi izvablja njihov pravi jaz.
Mi vsi smo Bitja Svetlobe in to prevečkrat pozabljamo, pozabljamo, da smo Kreatorji in da svojo resnico lahko kreiramo sami.

Tako kot seme, ki vzklije pomladi – z energijo preboja iz semena zraste rastlina, ki vztrajno hodi oz. raste proti Svetlobi.
Narava ima to v sebi – spomladi se prerodi oz. ponovno rodi.
Brez besed, vsak del ve, kaj je njegova naloga,
brez besed brezhibno sodelujoča,
še vedno v Enosti žareča Narava, ki nam predstavlja našo ljubljeno Gaio – potrpežljivo in vedno nas podpirajočo.
Čas je, da jo podpremo tudi mi.

Običajno smo vedno praznovali enakonočje v večjem številu, upam, da ga bomo, čeprav na daljavo, tudi letos.

Meditacijo bom vodila iz Galaksije v Energijskem parku Manas, Sonja Rotar bo ob robu gozda zaigrala na tibetanske pojoče posode ob 15.30 uri, z meditacijo pa bomo pričeli okoli 16h.
Srčno vabljeni, da se nama na daljavo pridružite.

Kratka vsebina meditacije:
V svoji srčni čakri bomo videli bleščeče belo ali rožnato ali smaragdno svetlobo (kar bo kdo začutil) in bomo nato to Svetlobo širili čez vso Naravo, ojačali z njo mrežo Luči, 100% Luči ter z njo prežarčili Celotno Gaio. Videli kako žari v Rožnati svetlobi.
Brezpogojno Ljubezen, Enost, 100% Luč in Radost Življenja bomo širili vsem Bitjem na Gaii (ki to želijo sprejeti), Gaii in nato čez Celotno Stvarstvo.
Zraven bomo peli zvok MOM.
Na koncu se ne pozabimo zahvaliti za vse kar smo prejeli in vse kar smo dali Namaste.

Seveda to ni vse. Tisti, ki se boste povezali, boste začutili pravo energijo in kaj je še potrebno narediti. Zaupajte vase.

Čas do solsticija je namenjen čiščenju in transformaciji ali prenovi vsega tega, da bi za solsticij v nas lahko zasijala Čista, 100% Luč.

Objem Svetlobe, Tanaya

 

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This