Koledar dogodkov

Jul
5
ned
Enodnevni Joga Retreat Samo Zate @ Center Manas
Jul 5 @ 15:00 – 19:00

Ali lahko nedeljo (spet) naredimo kot dan zase?
Lahko!

Energijski park ManasV nedeljo, dne 5.7.2020 od 15 -19 ure, se bomo prečistili z močjo našega notranjega ognja in skozi lastno prakso joge uravnovesili energijski sistem. Z zavestnim dihanjem in meditacijo bomo znova prebudili naš um in telo. Druženje pa zaključili s sproščanjem ob kristalni posodi in koshi zvončkih ter vodeni meditaciji v Galaksiji.

Gre za enega krajših joga oddihov, ki je primeren za ljudi, ki imajo omejen čas in si še vedno želijo doživeti poln dan, kot recimo napolnjen z jogo in meditacijskimi aktivnostmi v mirnem in pomlajevalnem okolju v Zdravilno-energijskem parku Manas.

Če ste v jogi novi, boste dobili priložnost, da izkusite prednosti in se naučili osnov te starodavne prakse ter se sprostili v res mirnem okolju. Če ste izkušeni v jogi se boste lahko spustili še globje vase ob vodeni relaksaciji v mirnem okolju med podobno mislečimi.

Program se torej začne z meditacijskim sestankom v krogu, ki nam bo omogočil, da se globlje povežemo s svojo notranjo pokrajino, povežemo en z drugim ter pridobimo jasnost in notranjo umirjenost. Temu sledijo načrti ozemljitve. Bosi bomo hodili po travi, črpali energijo matere Zemlje skozi stopala ter ji skozi meditacijo vse povrnili.  

Napočil je čas za 90 minutno vinyasa jogo, ki vsebuje tudi vadbo pranajame dihanja, dinamične sekvence in dinamične asane (telesne položaje).

Na koncu zavzamemo položaj savasane (ležeči položaj) in se prepustimo vodenemu jogijskemu spanju, ki močno pomirja in pomlajuje. Ves čas jogijskega počitka vas bo spremljal zvok kristalne sklede in koshi zvončkov izpod rok ljubezni Tanaye in Sandre, za še bolj mavrično doživetje.

Sledi krajše druženje s prigrizkom in po premoru vodena meditacija v energijskem krogu Galaksija, ki je narejen na osnovi delovanja spiralnih vibracij ter 13 čaker in nam bo omogočil, da se še bolj povežemo s svojo dušo in tako vzpostavimo ravnovesje s svojim celotnim svetlobnim telesom.

S seboj, poleg dobre volje, prinesite še joga podlogo, dekico za končno sproščanje, osebno stekleničko vode ter lahka udobna oblačila za samo vadbo.

Prispevek za dogodek je 30 eur.
Priporočamo, da svojo rezervacijo potrdite vnaprej, saj so prostori omejeni.
Pošljite na agatictser@gmail.com, tanaya.pogacnik@gmail.com.
Za dodatne info pokličite 041 987 724 Tanaya ali 040 570 108 Sandra

Srčno vabljeni, Sandra in Tnaya

O voditeljicama:
Sandra Kosmač, učiteljica joge RYS 250
..živi rada v gibanju in za gibanje. Jogo poučuje od leta 2002, zaposlena je na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje, na področju nalezljivih bolezni. Dolga leta je delovala tudi kot medicinska sestra, zato ji poznavanje anatomije in delovanje človeškega telesa in čut do sočloveka ni tuj. Z jogo se je srečala prvič leta 1999, skozi lastno prakso je spoznala njeno globoko transformativno moč. Jogo resnično čuti, jo dopolnjuje in napolni z energijo in vse to rada prenese na kliente. Jogo vidi kot močno orodje, ki jo usmerja na poti do osebnega razvoja. Njene ure se posvečajo zaznavi telesa in diha v asanah in vam bodo omogočile vzpostavitev pristnega stika s sabo, soljudmi in svetom, ki vas obdaja. Navdušuje jo tudi bhakti joga (joga ljubezni), risanje, pisanje poezije in svojih misli, branje duhovnih knjig, potovanja ter kuhanje vegeterijanskih jedi.

Tanaya Pogačnik, Lightworker
..je srčna oseba – Lightworker, katere glavni namen je širjenje 100% Luči in dvig zavesti. Že več kot 25 let se ukvarja z osebno rastjo, pri čemer jo usmerja in vodi Siona Rea Levstik, ki je tudi idejni vodja skupnosti Manas v kateri živi. Pred 5 leti je začela z vodenjem raznih meditacij (tudi v osnovni šoli in Projektu Človek), raznolikih delavnic, svetovanjem po Saanyo metodi (metoda 24 korakov: 12 omogoča najbolj učinkovito odkrivanje vrste težav, z drugim sklopom 12 korakov pa izberemo najboljšo kombinacijo tehnik zdravljenja), na podlagi energijskega parka ter s Thetahealingom in še mnogo več .
Zelo rada ustvarja, slika, izdeluje energijske podstavke, nakit, ….

Avg
1
sob
Meditacija pod zvezdami @ Center Manas
Avg 1 @ 20:00 – 22:00
Ama'AraV času, ko Sirius že vzhaja pred našim Soncem in nam s tem prinaša možnost, da gremo v Novo Zavedanje, se bomo povezali z njegovimi predstavniki na Zemlji – kiti in delfini.
Tako povezani, bomo ob podpori prihajajoče polne lune naredili kar največ za naše osebno ozaveščanje, kot tudi za maximalno podporo naši ljubljeni Gaii in Človeštvu.
Srčno vas vabim v soboto, 1. 8. 2020 ob 20h na vodeno meditacijo pod zvezdami v Energijski park Manas, da se nam pridružite ob tem magičnem doživetju.
K magičnosti pa si bomo pomagali tudi z zvoki kristalne pojoče posode.
Tisti, ki vas hitro zebe, prinesite topla oblačila.
Prispevek je 20 eur.
Info in prijave na 041 987 724.
                                              Objem Svetlobe, Tanaya
Avg
23
ned
Meditacija presenečenja s Siono Reo @ Center Manas
Avg 23 @ 18:00 – 20:00
Pridružili ste se nam že na Praznovanju Solsticija in tam spoznali nekatere razsežnosti mentorice Centra Manas, ki je tudi kreatorka energijskega parka Manas in Piramide Enosti – Siona Rea (www.sionarea.com).
Tokrat vam pripravlja presenečenje, ki bo usklajeno z vsemi, ki se nam boste na meditaciji pridružili.
Siona Rea deluje v 100% Luči, Enosti in jo vedno deli vsem, ki jo želijo sprejeti.
Kot veste smo pred kratkim v energijskem parku dodali nov element, kamnito piramido, katere gradnja je trajala štiri leta in je zdaj že dobro aktivirana – povezana tudi s piramido Sonca v Bosni, Visokem.
Siona vam bo na meditaciji povedala še kaj več o tem, med tem ko boste lahko blagodeti piramide ponovno občutili.
Siona Rea: “Pridružite se mi na nepozabni, predvsem pa zelo drugačni meditaciji v energijskem parku Center Manas ob novonastalih inštalacijah – Piramidi Enosti in Piramidi Miru, kjer se bomo razvajali v energijah 100% Luči.

Med drugim, se bomo tudi povezali z najstarejšimi piramidami na planetu – Bosanskimi Piramidami.”
Na dogodku se boste lahko sprostili tudi ob zvočni kopeli tibetanskih pojočih posod iz katerih bo milozvočje zvabljal Leon Levstik.
Prispevek za dogodek je poletnih 13 eur.
info in prijave na 041 987 724 in 041 877 097
Tisti, ki vas rado zebe, si prinesite kaj za obleči.
MEDITACIJA BO NEGLEDE NA VREME.
              Z ljubeznijo Siona Rea in Center Manas
Sep
22
tor
Praznovanje jesenskega enakonočja @ Center Manas
Sep 22 @ 18:00 – 20:30
Enakonočje ni le proces, ki se dogaja v naravi, dogaja se tudi znotraj vsakega izmed nas.
Svetloba in tema sta na dan enakonočja v ravnovesju. To priložnost bomo izkoristili, da vzpostavimo ravnovesje tudi v sebi.
Pred vsakim tovrstnim preobratom je čas za upočasnitev, da se lažje osrediščimo in uglasimo z energijami. Čeprav smo morda žalostni, da se dan počasi preveša v noč, je to odlična priložnost za poglobitev vase. Produktivno to izkoristimo tako, da usmerimo energijo Luči v projekte, za katere čutimo, da jih moramo opraviti. S tem tudi izrazimo hvaležnost za Svetlobo, ki nam je še vedno dana.
Jesen nas opomni, da se moramo poglobiti v svoje »temne« dele, kjer skrivamo svoje travme in čustvene navlake, ki jih je treba odvreči, če želimo ponovno zaživeti Svetlobo.
Drevesa odvržejo listje in prav tako moramo storiti tudi mi in s tem napraviti prostor novemu.
Pridružite se nam na vodeni meditaciji in kopeli s kristalno pojočo posodo v torek, 22. 9. 2020 ob 18h v Energijskem parku Manas.
Ker bomo zunaj, prinesite topla oblačila.
Info in prijave 041 987 724 Tanaya
Energijska izmenjava 20 eur.
                                                   Objem Svetlobe, Tanaya
error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This