Koledar dogodkov

Dec
12
sre
Meditacija – Portal 12:12 @ Center Manas
Dec 12 @ 6:00 pop – 8:00 pop

V času med zvezdnimi vrati 12:12 pa vse do Božiča je čas, ko predelujemo kar smo ali nismo udejanili v tem letu – kaj smo se naučili. To nam omogoča, da postavimo temelje za to kar želimo ob zaključku leta transformirati in preseči ali dokončno odpustiti iz svojega življenja. Potreben je preboj v našem zavedanju.
Pomaga nam, da pospravimo stanovanje,
dokončamo vse ali čimveč nedokončanega in
da doputimo našim sestram in bratom iz višjih dimenzij, da nas pri tem spodbujajo in podpirajo.

Transmisijske meditacije prenašajo to podporo iz višjih dimenzij v naše zavedanje oz. do nas v celoti, saj je najpomemnejša energija, ki jo prenesemo – ta dela čudeže. ❤️

Zvezdna vrata oz portali nas vedno vodijo v višjo vibracijo in s tem drugačno dojemanje sebe, Človeštva in celotnega Stvarstva. 
Od leta 2012, ko so bila vrata 12:12 aktivirana, vsako leto na ta dan Gaia in Človeštvo prejme čudovite in izredno močne energije ter blagoslove.
Tako dobimo priložnost, da postavimo temelje za to, kar želimo ob zaključku leta še transformirati in preseči.
Potreben je preboj v našem zavedanju, da si končno dovolimo sprejeti sebe take, kot smo v svojem bistvu in da dopustimo našim sestram in bratom iz višjih dimenzij, da nas pri tem spodbujajo in podpirajo.
Na meditaciji 11.11. smo se soočili z dogodki, ki so nas prizadeli oz. kar smo prizadeli drugim – to smo potem tudi odpustili (sebi in drugim) in tako postavili dober temelj.
Z meditacijo 12. 12. bomo še stopnjevali našo zavestno pripravljenost in odločnost, da se soočimo s tistim, kar nas omejuje, da bi bili svobodni in živeli to kar v resnici smo.
Več truda vložimo, več dobimo in več ob petju svetih zvokov lahko tudi damo – gradimo mrežo Luči.

21. 12. 2018 ob 18h, na dan zimskega solsticija, bo v Centru Manas prav posebna meditacija praznovanja zimskega solstija – noč začne postajati krajša in dan daljši in tako se ponovno odpiramo svetlobi. Vsem tistim, ki želite narediti temeljit preskok v zavesti svetujem obisk vse 3 meditacij (pri tem plačate samo 2, eno meditacijo podarjam).

22. 12. ob 17h, ob polni luni, pa bomo imeli v Centru Manas Praznovanje Kozmičnega Božiča, kjer bomo ob čudovitih energija z meditacijo tudi širše postavili temelje in cilje svoje duše.

Transmisijska meditacija pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava za posamično meditacijo je 20 Eur –
tudi za Praznovanje Kozmičnega Božiča, kjer bomo pripravili še kopel s pojočimi posodami – Sonja Rotar ter domača peciva in prigrizke.
Na kitaro pa nam bo zaigrala in zapela Mojca Jeram.

Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

Z ljubeznijo, Tanaya

Dec
20
čet
Zimski solsticij – meditacija @ Center Manas
Dec 20 @ 12:01 pop – 1:01 pop

Pozdravljeni,

v tem čarobnem času Zimskega solstija vas v petek, 21. 12. 2018 ob 18h srčno vabim tudi na prav tako čarobno meditacijo namenjeno preporodu oz. novemu rojstvu.

O Zimskem solsticiju veliko pove Keltski praznik Yule. Jul v norveškem jeziku pomeni krog oz. kolo – Kelti so verjeli, da se na ta dan mistično kolo življenja za trenutek ustavi, saj se en cikel konča in začne nov Sončni cikel.

Zimski solsticij je dan, ko se dnevi prenehajo krajšati, dan Luči in rojstva nove svetlobe. Na ta dan se odprejo zvezdna vrata in se na Gaio spusti energija Izvora – enega edinega. Tako se nam vsi Mojstri modrosti in angelski svet močno približajo in nas podprejo pri odpuščanju vsega, kar nam ne služi več.
Na tem posebnem večeru bomo spoznali moč odpuščanja, hvaležnosti in manifestacije – očistili vse staro in pripravili prostor novemu.
V tem času si izboljšamo tudi fizično telo, ga prečistimo in pripravimo temelje, da se nam v prihajajočem letu naše želje manifestirajo v fizično realnost.

Zaželjeno, da pridete v svetlih, še bolje belih oblačilih in da ta dan ne jeste mesa, bele moke in sladkorja, če je možno ne kadite in ne pijete kave in seveda alkohola.

Meditacija bo v prostorih Centra Manas, Mali Lipoglav 85a, 10 minut iz Sostra – Ljubljana.

Info in prijave na 041/987 724 in tanaya.pogacnik@gmail.com

Z ljubeznijo, Tanaya

Dec
22
sob
Praznovanje Kozmičnega Božiča @ Center Manas
Dec 22 @ 5:00 pop – 8:00 pop

Pozdravljeni,

Kozmični Božič je praznik rojstva Življenja.  

Stvarstvo nas v tem času še posebej podpira, da naredimo nekaj za svojo dušo v tem fizičnem telesu – zakaj ne bi to storili zase in s tem tudi za Človeštvo?

Svetloba si – SIJ, Življenje si – ŽIVI.

Polna luna nas bo še dodatno podpirala in povečala moč meditacije ter njenih učinkov – tako na nas, kot na celoten Kozmos, saj bomo energije, Blagoslove in vse kar bomo prejeli tudi delili z vsemi bitji v Stvarstvu in se tako z njimi še bolj povezali ter zlili v Eno.

Meditacija je tudi potenciran način služenja Bogu in Človeštvu, saj jo vedno vodim tako, da se povežem z Božanskim načrtom in Božjo voljo.

Polna luna nas vedno popelje v naše globine, tudi v čustvene, zato priporočam, da se nam pridružite pri
Meditaciji ob solsticiju, ki bo 21. 12. 2018 ob 18h,
da se vam že pred tem odkrijejo zadeve, ki jih je še potrebno podelati in se vam dvigne vibracija. 
Tako se boste za Kozmični Božič lahko maksimalno sprostili in odprli vsem Energijam in Blagoslovom, ki so vam namenjeni.

Prejeli boste:
nalaganje vseh energij in informacij, ki so vam kot duši namenjene za leto 2019 v skladu s 100% Lučjo, kot nas je naučila naša mentorica in vodnica Siona Rea Levstik.
transformacijo vzorcev, predstav, prepričanj, strahov, skratka vsega kar nima več kaj iskati v vašem življenju
– seme energije 100% Luči – Vse je mogoče, Vsi smo Eno

Razlaga na koncu meditacije, ki je namenjena posameznikom je vedno readingi iz Akasha zapisov.

Po koncu meditacije bomo, kot vsako leto
Prižgali svečke svoje dušne želje.

Oba dogodka bodo potekali v prostorih Centra Manas, Mali Lipoglav 85a, 10 minut iz Sostra – Ljubljana.

Uvodoma se bomo prepustili srčnim in čarobnim zvokom kristalnih in tibetanskih pojočih posod – Sonja Rotar,

na koncu bo pogostitev z domačimi prigrizki, pecivi in čajem ter izvirsko vodo.

Energijska izmenjava za vsak dogodek posebej je 20 Eur.
Info in prijave na 041/987 724 in tanaya.pogacnik@gmail.com

                                                                                                   Z ljubeznijo, Tanaya

Jan
19
sob
Mavrična meditacija @ Center Manas
Jan 19 @ 6:00 pop – 7:30 pop

Pozdravljeni,

tokrat vas vabim na meditacijo za začetnike, kjer se bomo spoznali z vsemi 13 čakrami, jih prečistili in harmonizirali …

Vodim transmisijske meditacije, kar pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava je 20 Eur.
Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

Z ljubeznijo, Tanaya

Jan
21
pon
Meditacija ob polni luni – mrk @ Center Manas
Jan 21 @ 6:00 pop – 8:00 pop

Pozdravljeni,

glede na to, da je na 21. 1. prva od posebnih lun in mrkov v letu 2019 ter izredno močne energije, ki v tem času pritekajo, vas srčno vabim na meditacijo tudi v ponedeljek ob 18h v prostore Centra Manas.

Odpira se portal, ki bo omogočil večini bitij, da presežejo svoj lažni ego in odpustijo stare zamere – sebi ali drugim. Tako lahko pride do kolektivnega dviga zavesti, ki bo pomagal ustvariti boljši svet – boljšo vizijo naše prihodnosti.
Vredno se je potruditi.
V meditaciji bomo tako tudi izbrali in viziulizirali svet v kakršnem želimo živeti – svet napolnjen z Lučjo, 100% Lučjo, Ljubeznijo, Srečo, Enostjo, …..
Povezali se bomo še z ostalimi skupinami, ki bodo v tem času meditirale, da bomo zbrali kar največ energije za transformacijo tako imenovane teme v Luč oz. 100% Luč.

Vsem, ki se boste meditacije udeležili ali jo na podoben način naredili doma, svetujem, da prejšnji dan razmislite o vsem kar obsojate v sebi ali pri drugih in kje vam lažni ego še vedno diktira odločitve – da vse to čimbolj ozavestite, saj boste tako med samo meditacijo lažje spustili oz. transformirali.

Zaželjeno je, da ste oblečeni v svetla, še bolje bela oblačila.

Vodim transmisijske meditacije, kar pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava je 20 Eur.
Info in tokrat obvezne prijave na
041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This