Koledar dogodkov

Feb
23
sob
Vodena meditacija – srčana čakra @ Center Manas
Feb 23 @ 6:00 pop – 8:30 pop

Pozdravljeni,

srčna čakra je energijsko središče našega telesa. Kadar je prečiščena in žari nas povezuje z našim bistvom, z našo dušo.

Razne bolečine, zamere, pričakovanja, iluzije predvsem na čustvenem področju nam preprečujejo, da bi se srčna čakra lahko v popolnosti odprla in povezala vse ostale čakare. Energija ljubezni namreč dela čudeže. Seveda pa je tudi odvisno, kaj si pod to energijo predstavljamo, mislimo da je oz. ali to vemo. To notranje vedenje bo vsak posameznik dobil v skladu s tistim kar mu je kot duši namenjeno s pomočjo energij, ki se nam bodo na meditaciji pridružile in nas podprle.

Zavedanje o našem celotnem stanju na tem področju je bistvenega pomena za naš osebni razvoj.    

To notranje vedenje bo vsak posameznik dobil v skladu s tistim, kar mu je kot duši namenjeno in sicer s pomočjo energij oz. bitij 100% Luči, ki se nam bodo na meditaciji pridružile in nas podprle/blagoslovile.  

Vse čudovite energije in blagoslove, ki jih bomo prejeli bomo uporabili za širjenje in gradnjo mreže Luči.

Uvodoma nas bo z zvočno kopeljo na kristalno in tibetanske pojoče posode razvajala Sonja Rotar. Energijska izmenjava za ta del je 5 eur.

Zaželeno je, da ste oblečeni v svetla, še bolje bela, roza ali zelena oblačila.      

Vodim transmisijske meditacije, kar pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava je 20 eur.
Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

                                                                                       Z ljubeznijo, Tanaya

Prihajajoči dogodki:

V sredo, 20. 3. 2019 ob 19h pa bomo v Centru Manas praznovali Pomladno enakonočje. 

Mar
20
sre
Praznovanje spomladanskega enakonočja – meditacija @ Center Manas
Mar 20 @ 6:00 pop – 9:00 pop

Pozdravljeni,

letos je enakonočje zelo blizu polni luni, kar pomeni, da so energije še posebej močne.
Ko se mati Gaia – vsa narava prebuja iz zimskega počitka in se začenja novo življenje, nas s tem svojim blagosovom vse popelje v čaroben svet novega. Zažarimo v prav posebenem žaru. Zdaj je čas, da Posejemo Novo seme – čas za Nove sanje in ideje, Nove poti in zavedanje.


Noč in dan sta v harmoniji, kar kliče po prebujenju harmonije tudi znotraj nas. 

V zimskem času smo imeli veliko časa za pogled navznoter in soočenje z vsem kar še nismo v popolnosti predelali. Zdaj je čas, da ta proces dokončamo in to odpustimo iz svojega življenja in zaživimo z novimi prerojenimi usmeritvami in cilji. Čas, da to udejanimo.

Posebnega pomena tega obdobja so se zavedali že naši predniki, ki so častili Boginjo Ostaro, ki simbolizira plodnost, razcvet, radost, nove začetke, odpuščanje starega, nove priložnosti in življenske spremembe. Pomaga tudi pri uresničevanju novih idej in manifestaciji želja v pomladnem obdobju.

Mi se bomo povezali z naravo in materjo Gaio ter njenimi varuhi – kiti in delfini, samorogi, zmaji, drevesniki …
Pogledali bomo tudi v Knjigo Življenja, kjer bomo dobili nasvet v skladu s trenutno situacijo, …

Meditacija in kasnejša razlaga – iz Akasha zapisov, ne bo namenjena samo delu na sebi, ampak tudi temu, da skupaj z drugimi čuvaji Zemlje, na ta prav poseben dan naredimo tudi nekaj za Zemljo/Gaio – jo zdravimo, pošiljamo ljubezen in podporo ter se ob tem maximalno zavemo/zavedamo svojega poslanstva kot čuvajev Zemlje in tega, da je to poslanstvo Celotnega Človeštva.

Meditacije vodim tako, da se povezujemo z Energijo Boga matere, Boga očeta obenem, Izvora vsega, Enega Edinega, Vsemogočnega Enega, prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, ki nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Uvodoma se bomo na kratko sprostili ob zvokih kristalne pojoče posode. Na koncu pa nas čaka pogostitev z domačimi prigrizki in pecivi ter izvirsko vodo in domačimi čaji.

Energijska izmenjava je 21 Eur.
Prijave in info na 041/987 724, tanaya.pogacnik@gmail.com

                                                                                                                                       Z ljubeznijo, Tanaya

Prihajajoči dogodki:

V petek, 22. 3. 2019 ob 18h pa bo v Centru Manas Meditacija za otroke (od 7 leta starosti).

Mar
22
pet
Meditacija za otroke @ Center Manas
Mar 22 @ 6:00 pop – 7:00 pop

Pozdravljeni,

srčno vas vabim oz. vaše otroke na meditacijo za otroke (od 7 leta starosti).
Energije so čudovite in nas vse podpirajo v novih začetkih in ravnovesju.
Meditacije vedno prilagodim prisotnim in vedno potekajo tako, da je to v najvišje dobro vsakega pristonega otroka kot duše. 
Na začetku se vedno malo sprostimo, pogovorimo – sama meditacija traja odvisno od starosti otrok in pa seveda njihove pripravljenosti za meditacijo (za mlajše najbolj skoncentrirana meditacijo od 10 – 15 minut, za starejše otroke, mladostnike pa okoli 30 minut)
V primeru, da pride več otrok 1. na meditacijo seveda prilagodim program z vajami, ki so predpriprava na meditacijo.

Meditacije za otroke že drugo leto zelo uspešno vodim tudi v osnovni šoli, že več let pa za otroke starejše od 10 let let. Že pri drugi meditaciji se pozna, da se otroci lažje zberejo, koncentrirajo in usmerjajo svoje misli ter so seveda bolj sproščeni.
Najraje vodim meditacije za otroke, saj ste/so resnično čudoviti in čarobni.

Za 1. udeležbo na meditaciji je vstop prost, drugače pa je energijska izmenjava 5 eur.
Prijave in info na 041 987 724.

Pošiljam ljubeč objem, Tanaya

Apr
10
sre
Življenje v skupnosti kot pot osebnostnega razvoja @ Škuc
Apr 10 @ 5:00 pop – 7:00 pop

Ste vedeli, da le streljaj iz Ljubljane, v Malem Lipoglavu, nekaj družin živi v manjši skupnosti, kjer se trudimo dajati prednost skupnemu dobru in ne individualizmu?
Če vas zanima, kako potekajo vsakdanje aktivnosti, medsebojni odnosi, kako se v taki interakciji presega egoizem in kako lahko posameznik duhovno in osebnostno napreduje, vas toplo vabimo na predstavitev skupnosti Manas.
Na predavanju boste spoznali tudi Energijski-zdravilni park Manas, kamor lahko pridete na sprostitev, meditacijo, si napolnite življenjske baterije ali zgolj iz radovednosti.
Skupnost bova predstavili Adriana in Tanaya, kot celoto, a obenem iz dveh aspektov, tako si boste ustvarili celovito predstavo.
Vstop je prost.
Srčno vabljeni!

Apr
13
sob
Meditacija – 4 peresna deteljica @ Center Manas
Apr 13 @ 6:00 pop – 8:00 pop

Pozdravljeni,

april je 4. mesec v letu in št. 4 je baza oz. temelj. Za dober temelj pa je potrebno poznavanje sebe. En del tega poznavanja bomo pridobili tako, da bomo pogledali kot v 4 peresno deteljico v 4 sobane, ki se nahajajo pod svetim drevesom na prav posebnem kraju. V njih nam bo razkrito, kaj potrebujemo, da postavimo ta temelj. Nato bomo v njenem središču prek Akasha zapisov pogledali kaj nam prinaša naše ravnovesje oz. osrediščenost.

Soočenje,
osebnostna rast in
višja vibracija ter
čudovita izkušnja
je tisto, kar bomo s tem pridobili.

Meditacije vodim tako, da se povezujemo z Energijo Boga matere, Boga očeta obenem, Izvora vsega, Enega Edinega, Vsemogočnega Enega, prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, ki nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava je 20 Eur.
Prijave in info na 041/987 724, tanaya.pogacnik@gmail.com

Z ljubeznijo, Tanaya

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This