Koledar dogodkov

Maj
29
tor
Vesak – Praznik Luči in Človeštva @ Center Manas
Maj 29 @ 7:00 pop – 9:30 pop

Pozdravljeni,

Vesak je posvečen Budi, njegovemu rojstvu, učenju, razsvetljenju in smrti. Je praznik Luči in Človeštva, praznik Prebujenja.

Ob tem svetem dogodku v Tibetu Buda preda energijo iz Šambale Zemlji. To stori skupaj z vsemi bitji Šambale – vnebovzetimi Mojstri Modrosti, Budami in drugimi Svetlobnimi Bitji in sicer ob polni luni v maju. Wesak je dolina v Himalaji, kjer se zberejo romarji na lokaciji kamor jih vodi srce (točen kraj dogodka ni določen).

Lord Buddha

Na ta dan meditirajo skupine in posamezniki po vsem svetu in v meditaciji se bomo z njimi tudi povezali.

Praznik Luči je vedno, kadar se odprejo nova vrata k Luči in ena od teh vrat so se za Človeštvo odprla ob Budinem razsvetljenju.

Naše praznovanje se bo začelo ob sproščanju z zvoki tibetanskih pojočih posod (Boštjan Ariel Kragl).

V meditaciji se bomo po začetni medsebojni uskladitvi povezali tudi s Šambalo in se prepustili vodstvu svetih bitij, ki tam prebivajo, da nas pripravijo na sprejem Budinega blagoslova Notranjega miru in Sočutja, ki nas bo vodil na Pot razsvetlenja.

Ob petju MOM bomo ta blagoslov širili postopno čez vso mater Gaio/Zemljo (vsem bitjem, ki to želijo sprejeti), čez cel Univerzum ….. do Izvora Vsega, Enega Edinega in tako gradili Mrežo Luči. Ob tem nas bodo spremljali in podpirali zvoki Velikega Gonga (Boštjan Ariel Kragl) Meditacije – transmisijske vodim (Tanaya Berni Pogačnik) tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, ki nas v našem bistvu sproščajo, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost. Dogodek bo v primeru zelo toplega vremena v Energijskem parku Manas, drugače pa v prostorih Centra Manas.

Na koncu bomo imeli pogostitev z domačimi slanimi in sladkimi prigrizki in zdravilno izvirsko vodo.

Energijska izmenjava za celotni dogodek je 24 Eur.                                                                                                                                                                                                      Prijave in info na 041/987 724  (Tanaya)

Z ljubeznijo, Center Manas

Maj
30
sre
Vesak meditacija za otroke @ Center Manas
Maj 30 @ 7:00 pop – 8:00 pop

Pozdravljeni,

s krajšo meditacijo bomo proslavili Budino rojstvo in razsvetljenje tudi z otroci in mladostniki (10 – 16 leta). Prejeli bodo tudi Budin blagoslov, ki ga ta skupaj z bitji Šambale pošlje vsem bitjem, ki se temu blagoslovu odprejo.

Meditacijo vedno prilagodim vsem prisotnim.

Meditacije – transmisijske vodim tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, ki nas v našem bistvu sproščajo, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Meditacija bo potekala v prostorih Centra Manas.

Energijska izmenjava je 5 Eur.
Info in prijave na 041/987 724

Srčno vabljeni.
Z ljubeznijo, Tanaya

Jul
14
sob
Meditacija s samorogi @ Center Manas
Jul 14 @ 7:00 pop – 8:30 pop

Pozdravljeni,

čeprav je bil delni sončni mrk včeraj, so tudi danes energije zelo primerne za transformacijo in tako so včeraj zjutraj k meni prišli samorogi in mi namignili, da je meditacija s samorogi, ki sem jo planirala zelo dobrošla in naj jo ne prelagam, kljub pozneemu obvestilu.
Kdo drug kot samorogi nam lahko tako nežno in lahkotno, pa vendar trdno, pomaga pri transformaciji.

V zadnjem času je vse tako intenzivno, saj je namreč prišel čas, da transformiramo tudi tiste dele sebe, ki se jih do sedaj nismo dotikali, pa si v svojem bistvu te spremembe vendarle želimo.
Samorogi nam bodo pomagali najti v sebi moč, da to pogledamo, se zavemo in odpustimo dokončno iz svojega življenja, da bomo tako res lahko zaživeli na novo.
Meditacija bo potekala v energijskem parku Manas, v primeru dežja pa bomo tik op parku v prostorih Centra Manas.

MeditacijaMeditacije pri katerih se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100% Luči nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100% Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava je 20 Eur.
info in prijave 041 987 724
Z ljubeznijo, Tanaya

Jul
27
pet
Meditacija ob polni luni @ Center Manas
Jul 27 @ 7:00 pop – 8:30 pop

Pozdravljeni,

mati Gaia se je odločila za transformacijo in velik preskok, kar pomeni, da to avtomatično vpliva tudi na nas. Za novo leto smo si dali obljube, naredili načrte in zdaj smo bolj ali manj zadovoljni z uresničitvijo vsega tega. Postavitev planetov, polna luna, ob 23h še lunin mrk nam tokrat omogočajo, da naredimo velik preskok in transformacijo (tudi tistih vzorcev, ki se vračajo k nam oz. česar ne moremo odpustiti iz našega življenja) – seveda pa moramo biti za to pripravljeni. Tako priporočam, da pred meditacijo razmislite, kateri ti vzorci, odnosi, strahovi so.                                                                                                                                    
Ob tej močni planetarni podpori se bomo najprej prepustili transformaciji s pomočjo meča Eskalibur in prejeli sporočilo njegovega Varuha.
Nato se bomo povezali z Varuhi matere Gaie/Zemlje in kasneje tudi z materjo Gaio in začutili, kaj je naš namen v povezavi z njo, jo zdravili in širili 100% Luč, Brezpogojno Ljubezen in Enost, čez vso Gaio in vsem bitjem, ter čez celotno Stvarstvo.     Namaste


Meditacije vodim tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100% Luči. Tako nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100% Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Meditacija bo potekala v energijskem parku Manas, v primeru dežja pa bomo tik op parku v prostorih Centra Manas.

Energijska izmenjava je 20 Eur.
info in prijave 041 987 724
Z ljubeznijo, Tanaya

Sep
8
sob
Sejem pr`Manas @ Center Manas
Sep 8 @ 4:00 pop – 8:00 pop

Pozdravljeni,

v Centru Manas tudi letos prirejamo sejem, ki bo tokrat obogaten s predavanjem Razumevanje Geomantije – Vera Florjančič, saj je Robi Lavin, zaradi nujnih obveznosti, zadržan. Predavanje Geomantija za zdrave bivanja bo imel v Centru Manas v novembru.

Tudi letos se bodo na stojnicah predstavili tako okoliški, kot tudi drugi razstavljalci, tako da boste našli nekja za dušo in telo:
– naravna kozmetika, eterična olja, domači čaji in za pokušino naravna namaza, tudi kleklani izdelki, med in izdelki iz medu, kristali in izdelki iz kristalov, pa energijske izdelki Centra Manas – energijske majice z znakom zdravja, kozmogrami, fotografije z znakom zdravja, znak društva na svili in podstavkih, kvačkani uhani in mandale ter marmorirane slike in mozaki – pa še kaj se bo našlo ….

Energijski Park Manas, Energy & healing park

Energijski park Manas

Umetniško se boste lahko izražali na mini delavnici marmoriranja, ki jo bo pripravila in vas vodila Sonja Rotar (razen v primeru dežja). Delavnica je primerna za maljše in tudi mlade po srcu, ki si bodo tako lahko tudi sami naredili marmorirano slike.

Za otroke imamo tudi kopico igral, tudi velik trampolin. Posladkali pa se boste lahko tudi z na sejmu pečenimi palačinkami z domačo marmelado (za ljubitelje Nutelle – tudi bo).

Na koncu se nam tisti, ki želite lahko pridružite pri presenečenju za sprostitev.

Sejem bo v primeru slabega vremena v prostorih Centra Manas, tik ob Energijskem parku.

Vstop je prost, zaželjeni pa so prostovoljni prispevki.
Info na 040 228 557 Barbara in 041 987 724 Tanaya

Srčno vabljeni, Center Manas

Sep
21
pet
Meditacija – praznovanje jesenskega enakonočja @ Center Manas
Sep 21 @ 7:00 pop – 9:00 pop
Pozdravljeni!

Jesensko enakonočje je bil pomemben keltski praznik, namenjen harmoniji in uravnoteženju (svetlobe in teme). Mabon je keltski Bog Svetlobe, Inanna pa boginja neba, ki pomaga da se prilagodimo univerzalni zavesti.

Jeseni nas pogosto stiska tesnoba, saj je manj sončnih dni, ki so nas razvajali poleti. Ta čas je torej namenjen obračanju vase, predelovanju svoje teme in uravnovešanju. Uravnovesiti je treba vse dele sebe (zavestni in podzavestni del, dušo in osebnost, aktivni in pasivni del).

Tesnoba začne popuščati  okrog Miklavža, ko ponovno prispe Luč. Ves ta čas je torej namenjen transformaciji vsega, kar smo uvideli že od začetka leta.Jesensko enakonočje je praznik hvaležnosti za vse, kar imamo, kar smo dobili. Ta hvaležnost je gonilna sila transformacije.

Meditacije vodim tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči. Tako nas v našem bistvu sproščajo invodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava je 20 Eur.
Info in prijave 041 987 724
Z ljubeznijo, Tanaya
Okt
14
ned
Meditacija s samorogi @ Center Manas
Okt 14 @ 10:00 dop – 12:00 pop

Pozdravljeni.

Posebne energije portala 10:10 izzarevajo še nekaj dni. Mi jih bomo maximalno izkoristili tudi v nedeljo, ko se bomo s pomočjo in blagoslovom samorogov odpravili na popotovanje do našega rodnega planeta oz. planeta, kamor pripada naša duša. 

Energije nas torej maximalno podpirajo pri tem, da se nam razkrije naš izvorni planet ali galaksija, kar nam pomaga da še bolje spoznamo sebe in svoje danosti in potenciale. To pa nam omogoča, da živimo to kar v resnici smo.                                                                                  
Da bi šli na resnično pravi planet, pa se bomo uskladili s svojim zapisom v Akashi (v skladu s svojimi dovoljenji seveda).
Blagoslove, ki jih prejmemo, bomo podelili z vsemi bitji ob petju svetih zvokov.

Meditacije vodim tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100% Luči. Tako nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100% Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Meditacija bo potekala v prostorih Centra Manas, v primeru toplega vremena, pa v Energijskem parku Manas.

Energijska izmenjava je 20 Eur.
info in prijave 041 987 724
Z ljubeznijo, Tanaya

Okt
24
sre
Meditacija ob polni luni na Global Oneness Day @ Center Manas
Okt 24 @ 7:00 pop – 8:30 pop
Pozdravljeni,
v času polne lune nas ženska energija popelje v čarobna območja. To energijo bomo uporabili za to, da se povežemo z našimi Sestrami in Brati iz višjih dimenzij oz. bolj konkretno s centralno galaktično ladjo Excalibur. Namen našega obiska je da maximalno občutimo in dojamemo kaj pomeni biti v Enosti in seveda to za nas predstavlja tudi ogromno Zdravljenja in Ravnovesja. 
Povezali se bomo z vsemi skupinami po svetu, ki bodo meditirale v tem času.
Ob petju svetih zvokov, pa bomo prejete Blagoslove seveda podelili tudi s celotnim Človeštvom in materjo Gaio.
 
Tokrat se bomo med meditacijio držali za roke, da tudi na fizičnem nivoju sklenemo krog in se povežemo v Eno.
 
Meditacije vodim tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100% Luči. Tako nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100% Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.
 
Meditacija bo potekala v prostorih Centra Manas.
 
Energijska izmenjava je 20 Eur.
Info in prijave 041 987 724
Več na www.manas.si
                                                       Z ljubeznijo, Tanaya
Nov
11
ned
Meditacija – Kozmični portal 11:11 @ Center Manas
Nov 11 @ 4:00 pop – 6:30 pop

Pozdravljeni,

Portal 11:11 je portal Prebujenja in Manifestacije.

Že od nekdaj je bil odprt za posameznike, od leta 2011 pa je aktiviran za vse. Vsako leto na ta dan dobimo priložnost, da ob dotoku izredno močne energije, postavimo temelje za to kar želimo ob zaključku leta transformirati in preseči. Potreben je preboj v našem zavedanju. da si končno dovolimo sprejeti sebe take kot smo (z vsemi “+ in -“) in da tako lahko resnično v celoti vidimo svoje bistvo. Je priložnost, da dopustimo našim sestram in bratom iz višjih dimenzij, angelom in mojstrom modrosti, bitjem 100% Luči iz sveta Enosti, da nas pri tem spodbujajo in podpirajo, nam pokažejo pot v Enost.              Namaste

Vemo, da nas zvezdna vrata vedno vodijo v višjo vibracijo in s tem drugačno dojemanje sebe in sveta, Stvarstva.
Tako bomo imeli naslednjo meditacijo, ki bo še stopnjevala našo pripravljenost in odločnost, da čisto in jasno postavimo zdrave temelje in cilje za naslednje leto – 12. 12. 2018 ob 18h,
širše pa bomo temelje in cilje svoje duše postavili na meditaciji ob Praznovanju Kozmičnega Božiča, ki bo 21. 12. 2018 tudi ob 18.30.

Da bo učinek najboljši priporočam, da se udeležite vsaj 1 meditacije pred Kozmičnim Božičem.

Meditacije vodim tako, da se povezujemo z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100% Luči. Tako nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100% Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Meditacija bo potekala v prostorih Centra Manas.

Energijska izmenjava je 20 Eur.
Info in prijave 041 987 724
Več na www.manas.si
Z ljubeznijo, Tanaya

Dec
12
sre
Meditacija – Portal 12:12 @ Center Manas
Dec 12 @ 6:00 pop – 8:00 pop

V času med zvezdnimi vrati 12:12 pa vse do Božiča je čas, ko predelujemo kar smo ali nismo udejanili v tem letu – kaj smo se naučili. To nam omogoča, da postavimo temelje za to kar želimo ob zaključku leta transformirati in preseči ali dokončno odpustiti iz svojega življenja. Potreben je preboj v našem zavedanju.
Pomaga nam, da pospravimo stanovanje,
dokončamo vse ali čimveč nedokončanega in
da doputimo našim sestram in bratom iz višjih dimenzij, da nas pri tem spodbujajo in podpirajo.

Transmisijske meditacije prenašajo to podporo iz višjih dimenzij v naše zavedanje oz. do nas v celoti, saj je najpomemnejša energija, ki jo prenesemo – ta dela čudeže. ❤️

Zvezdna vrata oz portali nas vedno vodijo v višjo vibracijo in s tem drugačno dojemanje sebe, Človeštva in celotnega Stvarstva. 
Od leta 2012, ko so bila vrata 12:12 aktivirana, vsako leto na ta dan Gaia in Človeštvo prejme čudovite in izredno močne energije ter blagoslove.
Tako dobimo priložnost, da postavimo temelje za to, kar želimo ob zaključku leta še transformirati in preseči.
Potreben je preboj v našem zavedanju, da si končno dovolimo sprejeti sebe take, kot smo v svojem bistvu in da dopustimo našim sestram in bratom iz višjih dimenzij, da nas pri tem spodbujajo in podpirajo.
Na meditaciji 11.11. smo se soočili z dogodki, ki so nas prizadeli oz. kar smo prizadeli drugim – to smo potem tudi odpustili (sebi in drugim) in tako postavili dober temelj.
Z meditacijo 12. 12. bomo še stopnjevali našo zavestno pripravljenost in odločnost, da se soočimo s tistim, kar nas omejuje, da bi bili svobodni in živeli to kar v resnici smo.
Več truda vložimo, več dobimo in več ob petju svetih zvokov lahko tudi damo – gradimo mrežo Luči.

21. 12. 2018 ob 18h, na dan zimskega solsticija, bo v Centru Manas prav posebna meditacija praznovanja zimskega solstija – noč začne postajati krajša in dan daljši in tako se ponovno odpiramo svetlobi. Vsem tistim, ki želite narediti temeljit preskok v zavesti svetujem obisk vse 3 meditacij (pri tem plačate samo 2, eno meditacijo podarjam).

22. 12. ob 17h, ob polni luni, pa bomo imeli v Centru Manas Praznovanje Kozmičnega Božiča, kjer bomo ob čudovitih energija z meditacijo tudi širše postavili temelje in cilje svoje duše.

Transmisijska meditacija pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Energijska izmenjava za posamično meditacijo je 20 Eur –
tudi za Praznovanje Kozmičnega Božiča, kjer bomo pripravili še kopel s pojočimi posodami – Sonja Rotar ter domača peciva in prigrizke.
Na kitaro pa nam bo zaigrala in zapela Mojca Jeram.

Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

Z ljubeznijo, Tanaya

Share This
error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!