Majda Obreza

Geomantija in klesanje kozmogramov

Geomantija

Mikrokozmos smo mi, makrokozmos je narava, in z geomantskim delom povezujemo oba nivoja in obenem spreminjamo sebe.

geomant – iskalec celostne ekologije

Geo – zemlja in mantain – videti, kar je nevidno oz. notranji vpogled

Geomantija raziskuje vitalne sile zemlje, čustvene in duhovne razsežnosti prostora. Posveča se uravnoteženju subtilnih nivojev v danem prostoru. Zavzema se za kakovost in zdravje, človekovo bivanje v uglašenosti z silami neba in zemlje v sodelovanju z bitji narave. Geomantija je učenje osebnega jezika v odnosu do narave, do sebe.

Mikrokozmos smo mi, makrokozmos je narava, in z geomantskim delom povezujemo oba nivoja in obenem spreminjamo sebe.

Vemo, da smo vezani na kvaliteto zemlje, ki ima svoj zavestni sistem (inteligenco zemlje), sposobnost občutenja, ima svoje eterično telo, vitalno  energijske tokove.

Razlika je  med ljudmi, ki živijo in so povezani z energijo  zemlje (Avstralija, Afrika) in nami, ki živimo bolj v materialnem svetu, kjer je pomembno zadovoljstvo. Smo v zlati kletki, ki pa je iluzija.

Ob raziskovanju prostora se povežemo (imamo skupno energijsko polje) in ugotovimo kvaliteto prostora. Če je potrebno, na določene točke, ki so pravzaprav enake kot akupunkturne točke pri človeku,  postavimo kamen z vklesanim kozmogramom.

Kozmogram je kot simbol, ki predstavlja komunikacijo z Zemljo in deluje na cel prostor energijsko, in tako pomaga do pozitivnih procesov zdravljenja.

Kontakt

Pregled prostora po geomantski metodi, delavnice oblikovanja in klesanja kozmogramov

DELOVNIK

Po dogovoru

E-MAIL

Pošljite sporočilo

TELEFON

KJE SMO

Mali Lipoglav 85a, Ljubljana

Pustite sporočilo

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This