Pozdravljena Bitja Luči,

srčno vas vabimo, da v tem čarobnem času skupaj ustvarimo kar najboljše temelje za naslednje leto na vseh nivojih našega bivanja . Izkusite kakšna je energija resničnega Sodelovanja, Združitve in Enosti.

Kozmični Božič je praznik rojstva Kozmičnega Življenja.

Stvarstvo nas v tem času še posebej podpira, da naredimo nekaj za svojo dušo v tem fizičnem telesu
– Zakaj ne bi to storili zase in s tem tudi za Človeštvo? Za našo ljubljeno mati Gaio, ki nas ves čas podpira in obliva z Brezpogojno Ljubeznijo in Enostjo?

Svetloba si – SIJ, Življenje si – ŽIVI.

Zimski solsticij je že tako čas za Novo rojstvo, rojstvo Luči, saj se takrat dnevi začenjajo ponovno daljšati.
Letos bo solsticij 22. 12. ob 4h zutraj, zato ga bomo mi praznovali že 21., da bomo do solsticija že postavili vse kar je potrebno, saj mora staro umreti, da bi se lahko rodilo novo.

V vodeni meditaciji bomo prejeli tudi vodilo oz. usmeritev za naslednje leto.
Blagoslove in vse kar bomo prejeli bomo tudi delili z vsemi bitji v Stvarstvu in se tako z njimi še bolj povezali ter zlili v Eno – Gradili Mrežo Luči.

Vse razlage na meditaciji, pred in po so dane iz Akasha zapisov.

Po koncu meditacije bomo, kot vsako leto, Prižgali svečko svoje dušne želje.

Najprej se bomo prepustili srčnim in čarobnim zvokom tibetanskih pojočih posod – Sonja Rotar, na koncu pa čarobni gong kopeli – Boštjan Kragl.

Vse skupaj pa zaključili s pogostitvijo z domačimi prigrizki, pecivi in čajem ter izvirsko vodo.

Vodim transmisijske meditacije, kar pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Boga matere, Boga očeta obenem, Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100% Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, Božanski nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Ob 16h pa si boste lahko brezplačno ogledali kratek film Ama´Ara – Pesem kitov, ki vas bo popeljal na duhovno popotovanje v svet kitov in njihovega močnega sporočila.

Energijska izmenjava je 24 eur.

Tisti, ki se nam pridružite na vseh treh meditacijah, je skupna cena 50 eur.

Info in prijave na 041 987 724 ali tanaya.pogacnik@gmail.com.

Objem Svetlobe, Tanaya

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This