Rok Narian Rotar

Kristalne pojoče posode

Čudoviti zvok kritalnih posod

Neskončno uživam v igri zvokov; odraščal sem z glasbenimi instrumenti kot je klavir, kitara, trobenta. Pred nekaj leti so me učiteljice harmonije vpeljale v svet zvokov tako medeninastih kot tudi kristalnih pojočih posod.

Tako kot hrana polni naše fizično telo, tako pretok energije hrani naša energijska telesa, v sozvočju z našim fizičnim telesom. Da ohranjamo ravnovesje delovanja naših teles, je, tako kot način prehrane, pomembno energijsko okolje, v katerem živimo.

Tak primer je zvok kristalnih pojočih posod, ki jih že nekaj let uporabljam pri svojem izražanju. Doživite meditativni zvok kristalnih pojočih posod, ki nam pomaga ohranjati ravnovesje naših energetskih teles, s poudarkom na uravnovešanju naših energetskih centrov-čaker.

Do danes sem z rednim igranjem in mesečnimi nastopi svojo tehniko igranja izpopolnil, kar lahko izkusite in ste toplo vabljeni na koncert, ki ga enkrat ali dvakrat mesečno izvajam v prostorih društva Manas. Datum naslednjega koncerta preverite v dogodkih.

Svoj nastop včasih združim z zvočno kopeljo izpod roke Boštjana Ariela Kragla, ki igra na veliki gong. Pridite, se sprostite, uživajte.

Kontakt

Za več informacij ali organiziranje koncerta se obrnite name

DELOVNIK

Po dogovoru

E-MAIL

Pošljite sporočilo

TELEFON

051 37 16 76

KJE SMO

Mali Lipoglav 85a, Ljubljana

Pustite sporočilo

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This