Takole, dan odprtih vrat aka Mana(s) za dušo in telo je za nami, bilo je kot je pač bilo in nič drugače. Da si ne bi kdo kaj mislil, a ne.
Tole je pa prosti spis-obnova, kako smo se imeli na izletu:
Čeprav je Vremenko napovedal dež, je sijalo sonce. Pa so prišli. Malo smo počvekali, nato je doktor Roki (Rok Rotar) segrel svoje kristalne posode, narod pa trumoma v energijski park. Malo smo jih energetsko pomasirali in pomazilili, ko je prišel čas za drugi level. Berni Tanaya Pogačnik je obiskovalce preko meditacije v galaksiji popeljala v višavje, spodaj pa je medtem Boštjan Kragl v gong kopeli očistil kar je ostalo. Kot v avtopralnici, globinsko čiščenje od zunaj in znotraj. Za končni sijaj smo zalaufali orgonske stroje in vanje vtaknili posameznika ali dva, tri,…


Kot se za vaško idilo spodobi, smo ponudili tudi nekaj za pod zob, ne ravno nedeljske južine, vendar dovolj, da nas ne bodo ozmerjali s stiskači in skopuhi. Tokrat, kot pritiče poduhovljeni priložnosti, brez alkoholnih krepčil. Vmes smo zainteresiranim demonstrirali klesanje kozmogramov v kamen. Zvezda dneva pa je na koncu ostal domači ljubljenec enega od gostov, ki si ga je moč ogledati na zadnji fotografiji. Ne, ni divja in umazana podgana,ki bi s temačnih in vlažnih ulic prišla na nedeljski izlet v predmestje, gre za lepo vzgojenega in civiliziranega pasemskega glodalca vrste dumbo, ki sliši na ime Terra.

 

Morda je bilo še kaj vendar so danes na vrsti že nove reči in ker z obujanjem spominov pač ne prideš daleč….

 

Klikni na fotografijo za povečavo

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This