Aleš Sedej

Zdravljenje s hišno piramido in masaže
Z orgonskim generatorjem (hišno piramido) sem se prvič spoznal pred skoraj trinajstimi leti. Sprva samo kot uporabnik, kasneje, po daljšem učenju, tudi kot terapevt.

Najbolje je, da bitje vstopi v piramido z določenim namenom oziroma željo – bodisi za izboljšanje zdravja (na splošno ali v zvezi s konkretno boleznijo), meditacijo, iskanjem odgovorov na vprašanja, ki bitje tarejo že dlje časa, a ne najde odgovorov nanje. Edino, kar mora storiti v hišni piramidi, je, da se po izraženi želji oziroma nameri čim bolj sprosti in prepusti energijam piramide in terapevtu, ki vodi in nadzira terapijo. Piramida deluje po načelu višanja frekvenc in vibracij in ima tako dolgoročne pozitivne učinke.

Terapija s hišno piramido je najbolj učinkovita za odpiranje in čiščenje blokad na mentalnem, čustvenem in astralnem nivoju. Tako jo priporočam vsem, ki jih mučijo nespečnost, stres, depresije, anksioznost, nemir, bolečine v hrbtu, glavoboli, psihosomatske bolezni, pomanjkanje imunske odpornosti ipd.

Terapijo s hišno piramido priporočam enkrat mesečno – tako se vzpostavi kontinuirano višanje vibracij in vzdržuje ravnovesje.

Enkratna terapija traja od 20 do 30 minut. Pred tem se s terapevtom pogovorite o namenu obiska, po končani terapiji pa terapevt pove svoje videnje in svetuje glede nadaljnjih dejavnosti.

Enkratna terapija traja od 20 do 30 minut. Pred tem se s terapevtom pogovorite o namenu obiska, po končani terapiji pa terapevt pove svoje videnje in svetuje glede nadaljnjih dejavnosti.

Za delo s hišno piramido nas je usposobljenih 6 terapevtov in običajno delamo v paru.

Več o orgonskih generatorjih…

S hišno piramido delam tudi sama, obenem pa jo občasno uporabljam, kadar se želim čim bolj umiriti ali kadar želim pomoč pri iskanju odgovorov, ki me mučijo dlje časa in sama nikakor ne pridem do ustrezne rešitve. Piramida mi pomaga, da odgovore vidim jasno, notranje se popolnoma umirim in najdem stik s svojim višjim jazom.
Adriana

Aleš Sedej

Za obisk in terapijo v orgonskem generatorju se obrnte name
Kontakt
Za obisk terapevta je obvezna rezervacija termina. To lahko storite po emailu ali telefonu

DELOVNIK

Po dogovoru

E-MAIL

Pošljite sporočilo

TELEFON

031 21 03 62

KJE SMO

Mali Lipoglav 85a, Ljubljana

Pustite sporočilo

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This