Berni Tanaya Pogačnik

Vodene meditacije, svetovanje po Saanyo metodi in na podlagi delovanja energijskega parka

Večinoma vodim transmisijske meditacije, pri katerih se držimo za roke, saj se preko dlani povezujemo in tako potenciramo prisotno energijo/vibracijo ter gradimo mrežo Luči.

Meditacije pomagajo pri sproščanju, zdravljenju, spoznavanju in ozaveščanju sebe, svoje duše, Boga, pri jasnem razumevanju in dvigu zavesti tako posameznika kot tudi celotne Zemlje – meditacije namreč skoraj vedno vodim tako, da energije ali blagoslove delimo tudi z ostalimi bitji po svetu in v Stvarstvu in tako pomagamo graditi mrežo Luči.

Večinoma vodim transmisijske meditacije, pri katerih se držimo za roke, saj se preko dlani povezujemo in tako potenciramo prisotno energijo/vibracijo ter gradimo mrežo Luči. Na začetku se vedno uskladimo/povežemo, in sicer z dihanjem v določenih barvah (barvnih frekvencah).

Meditacije, ki jih vodim, pomagajo pri krepitvi oz. aktivaciji astralnega telesa v vseh dimenzijah, hkrati pa tudi uravnovešajo vsa energijska telesa in jih uravnavajo s fizičnim telesom – delujejo torej celostno. Tako lahko vsako Bitje aktivira različne kode, ki jih ona/on potrebuje za svoj nadaljnji napredek. Skoraj pri vseh meditacijah  zapojemo Aum, Om, Mom ali pa samoglasnike, saj zvočna resonanca v skupini še dodatno potencira skupinsko energijo – Ljubezen, Notranji Mir, Enost,

 

Transmisijska meditacija

 

Transmisijska meditacija pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Za tiste, ki ste začetniki ali pa niste prepričani oziroma imate kakršnekoli zadržke glede meditacije, vodim tudi Meditacije za začetnike. Vodim pa tudi meditacije za otroke (približno od 7 leta starosti).

Datum naslednje meditacije preverite v dogodkih. Pokličete in se dogovorimo.

Posamezna meditacija: 15 – 20 eur

Berni Tanaya Pogačnik

Za obisk ali organizacijo vodene meditacije se obrnite name

Svetovanje na podlagi delovanja Energijskega parka

 

Zdravilno-energijski park Manas ima ogromno kvalitet, kot ste si že lahko prebrali na naši strani, seveda pa je še veliko nenapisanega. Deluje na celotno svetlobno telo in pomaga tudi pri odpravljanju karmičnih vzorcev. Tako se, ko vstopite v energijski park in vam pomagam pri usmerjanju energij za boljši izkoristek parka, pokažejo tiste kvalitete in tudi pomanjkljivosti, na katerih je potrebno delati, da se prečisti, okrepi, itd., odvisno od tega, kaj je vzrok. Na podlagi branja energij po Saanyo metodi izvajam svetovanje.

Cena je odvisna od dolžine seanse in svetovanja, in je za 40 minut, kolikor znaša krajša varianta 25 – 35 eur, za daljše svetovanje cca 1,5 ure pa 40 – 60 eur (odvisno od tega, kaj vse se naredi).

Priporočam vsem, saj so energijske razsežnosti parka resnično brezmejne.

 

Kontakt

Vodene meditacije organiziramo najmanj enkrat mesečno

DELOVNIK

Po dogovoru

E-MAIL

Pošljite sporočilo

TELEFON

041 98 77 24

KJE SMO

Mali Lipoglav 85a, Ljubljana

Pustite sporočilo

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This