Dejavnosti

Alt text Here

Energijski park Manas

Alt text Here

Orgonski generatorji

Alt text Here

Meditacije

Alt text Here

Kraniosakralna resonanca

Alt text Here

Delavnice

sound theraphy

Terapija z zvokom

Alt text Here

Individualna, partnerska, družinska psihoterapija in svetovanje

joga manas

Geomantija

Z vami bomo delali:

Berni Tanaya Pogačnik

Berni Tanaya Pogačnik

Meditacije & Thetahealing

Vodim transmisijske meditacije, pri katerih se držimo za roke, saj se preko dlani povezujemo in tako potenciramo prisotno energijo ter gradimo mrežo Luči. Delam z orgonskimi generatorji, svetovanje po Saanyo metodi,Theta healing.

Več…
Aleš Sedej

Aleš Sedej

Orgonski generatorji

Vrsto let delam z orgonski generatorji. Zdravljenje s hišno piramido je najbolj učinkovito za odpiranje in čiščenje blokad na mentalnem, čustvenem in astralnem nivoju – ruši stare vzorce in tlakuje pot novih energijam.

Več…
Boštjan Ariel Puri

Boštjan Ariel Puri

Gong & orgonski generatoji

Gong zvočna kopel nudi globoko sprostitev, sprostijo se speče energije, počutimo se prenovljeni, dosežemo lahko stanje brezčasnosti, stanje ‘sam s seboj’. Pomagam s kraniosakralno terapijo in delam z orgonskim generatorjem.

Več…
Dora Pal

Dora Pal

Individualna, partnerska, družinska psihoterapija

S pomočjo partnerske terapije, pogovorov in vaj imata partnerja možnost videti sebe in drug drugega taka kot sta brez obtoževanja. S tem ustvarjata prostor za dialog, bližino in pretok Ljubezni, Enosti in Harmoniji.

Več…

Majda Obreza

Majda Obreza

Geomantija & klesanje kozmogramov

Geomantija raziskuje vitalne sile zemlje, čustvene in duhovne razsežnosti prostora. Zavzema se za kakovost in zdravje, človekovo bivanje v uglašenosti s silami neba in zemlje v sodelovanju z bitji narave.

Več…
Barbara Gorjanc

Barbara Gorjanc

Kraniosakralna resonanca & masaža

Kraniosakralna terapije je izredno nežna ročna tehnika, ki sproži procese samozdravljenja v telesu. Vsaka bolečina v telesu ima svoj globji vzrok, s pomočj terapije ga skušamo zbezati na plano in odpraviti.

Več…
Adriana Ama Sedej

Adriana Ama Sedej

Access Bars & orgonski generatorji

Access Bars metoda je primerna zlasti za tiste, ki se šele s plašnimi koraki in morda z nezaupanjem približujete alternativnim terapijam, saj je poleg rahljanja vzorcev odlična sprostitvena tehnika.

Več…

Leon Levstik

Leon Levstik

Celostno zdravljenje

Razloge za bolezni uradna medicina išče največkrat le v fizičnih vzrokih. To se je v praksi ničkolikokrat pokazalo za preozek pogleda na človeka in njegovo funkcioniranje. Bolezen razumem kot preplet psihofizičnih vzrokov, neskladje med telesom in dušo.

Več…
Sonja Rotar

Sonja Rotar

Marmoriranje in Izdelovanje mandal

Tehnika marmoriranja je zaradi svoje enostavnosti in fantastičnih podob, ki jih uspe ustvariti prav vsakemu, odlično izhodišče za sprostitev kreativnosti posameznika in dobra spodbuda za nadaljnje ustvarjanje.

Več…
error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This