Dejavnosti

Alt text Here

Energijski park Manas

Alt text Here

Orgonski generatorji

Alt text Here

Meditacije

Alt text Here

Individualna, partnerska, družinska psihoterapija in svetovanje

Alt text Here

Delavnice

sound theraphy

Terapija z zvokom

Z vami bomo delali:

Berni Tanaya Pogačnik

Berni Tanaya Pogačnik

Meditacije & Thetahealing

Vodim transmisijske meditacije, pri katerih se držimo za roke, saj se preko dlani povezujemo in tako potenciramo prisotno energijo ter gradimo mrežo Luči. Delam z orgonskimi generatorji, svetovanje po Saanyo metodi,Theta healing.

Več…
Aleš Sedej

Aleš Sedej

Orgonski generatorji

Vrsto let delam z orgonski generatorji. Zdravljenje s hišno piramido je najbolj učinkovito za odpiranje in čiščenje blokad na mentalnem, čustvenem in astralnem nivoju – ruši stare vzorce in tlakuje pot novih energijam.

Več…
Dora Pal

Dora Pal

Individualna, partnerska, družinska psihoterapija

S pomočjo partnerske terapije, pogovorov in vaj imata partnerja možnost videti sebe in drug drugega taka kot sta brez obtoževanja. S tem ustvarjata prostor za dialog, bližino in pretok Ljubezni, Enosti in Harmoniji.

Več…

Adriana Ama Sedej

Adriana Ama Sedej

Access Bars & orgonski generatorji

Access Bars metoda je primerna zlasti za tiste, ki se šele s plašnimi koraki in morda z nezaupanjem približujete alternativnim terapijam, saj je poleg rahljanja vzorcev odlična sprostitvena tehnika.

Več…

Leon Levstik

Leon Levstik

Celostno zdravljenje

Razloge za bolezni uradna medicina išče največkrat le v fizičnih vzrokih. To se je v praksi ničkolikokrat pokazalo za preozek pogleda na človeka in njegovo funkcioniranje. Bolezen razumem kot preplet psihofizičnih vzrokov, neskladje med telesom in dušo.

Več…
error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This