zdravljenje 1 leonKje: Ljubljana, Mali Lipoglav 85a, 1293 Šmarje Sap, Prostori Društva Manas (Kako do nas?)
Kdaj: 5. april 2014 od 15.00 do 19.00 ure
Kdo: Leon Levstik, celostni terapevt, izumitelj

Uvodno predavanje 4. aprila 2014 ob 18.30 je uri brezplačno

Vsakdo se je že srečal z zdravstvenimi tegobami ter dolgimi čakalnimi dobami pred vrati zdravnikov, ki nas napolnijo s kemijo in pozabijo, da smo samo ljudje – bitja narave in ne odlagališče kemičnih substanc.

Bi pozabili na zdravnike ter njihove storitve, če bi se znali sami pozdraviti lažjih do srednje težkih bolezni? Bi žrtvovali 25 minut na dan, vsak dan, da bi preprečili nastanek bolezni? Da bi se bolje počutili, bili bolj samozavestni ter uravnoteženi?

Ob današnjem načinu življenja, prehranjevanja in onesnaževanja je naš imunski sistem vseskozi v vojni z raznoraznimi kemikalijami, strupi, virusi, bakterijami, EM sevanji ter raznoraznimi okužbami. Za takšno vojskovanje ni bil narejen. Kajti razvil se je pred mnogimi leti, ko še ni bilo industrije ter vseh onesnaževalcev, kot jih poznamo danes. Bil je narejen, da se bori z okužbami lokalnega izvora. Občasno.

Zaradi vsega tega, tudi občasno ne zmore odpraviti vseh nevarnosti. Tudi utrudi se ter naredi kakšno napako ali dve. Zakaj mu ne bi pomagali, mu dali vedeti, da ni sam ter ga morda celo
razbremenili.

S preprostimi vajami, tehnikami, ki vam bodo vzele samo nekaj minut na dan, lahko vzamete svojo telo spet nazaj pod kontrolo. Kajti vse bolezni imajo vzrok, ki skoraj nikoli ne tiči v razlogih, ki jih ponuja uradna medicina. Same bolezni so samo simptomi kemičnih, mentalnih, energetskih neravnovesij ali njihove kombinacije.
Na štirih zaporednih delavnicah, vam bom pokazal praktično, kako spet vzamete svoje telo nazaj pod kontrolo, mu pomagate ter ga harmonizirate z njegovim (vašim) bistvom.

Delavnice so namenjene vsem ljudem, tako zdravim kot bolnim, mlajšim kakor tudi starejšim. Torej vsem, ki bi radi bolj zdrav in boljši jutri.

Vse dodatne informacije, kakor tudi obvezne predhodne prijave na:
E-mail ali telefon 01/ 786 80 12 – LEON LEVSTIK

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This