Kdaj:
20/06/2021 @ 17:00 – 20:00
2021-06-20T17:00:00+02:00
2021-06-20T20:00:00+02:00
Kje:
Center Manas
Mali Lipoglav 85a
Ljubljana
Cena:
15
Kontaktna oseba:
Tanaya Pogčanik
041 987 724
Poletni solsticij bomo v Centru Manas letos praznovali v nedeljo, 20. junija. Solsticij je najdaljši dan v letu in prvi dan poletja. Hkrati se na poletni solsticij odpre energijski portal direktno do Kreatorja in je dotok energij 100% Luči najmočnejši. Čas okoli letošnjega poletnega solsticija je prav poseben, kajti zaradi zelo močnega dotoka Božje Milosti bodo energije toliko močnejše in bolj blagodejne. Potencirane bodo velikokrat, kar je razlog za tako velik preskok zavesti. 🙏🙏🙏
Zato ne zamudite in si čim prej rezervirajte svoje mesto.😜
Še posebej vabljeni vsi, ki v današnjem času neutrudno delate za blagor Vseh Bitij, Enost, Ljubezen, Luč, vsi Ljudje dobre volje, da s svojo prisotnostjo in energijo pomagate pri širjenju mreže Luči čez celo Slovenijo in čez celo Zemljo.
MEDITACIJA IN AKTIVACIJA
Prav posebno meditacijo, primerno dogodku, bo vodila naša mentorica, ustanoviteljica skupnosti ter kreatorka energijskega parka Manas – Siona Rea. Več o Sioni lahko najdete na njeni spletni strani: sionarea.com
PIRAMIDA ENOSTI
Energijski park Manas se je pred kratkim dopolnil s Piramido Enosti in Piramido Miru. Prva je kamnita, druga pa lesena in je postavljena v neposredni bližini “Galaksije”. Vsi udeleženci dogodka boste lahko “uživali” v energijah obeh piramid. Piramida Enosti je šele pred kratkim je dobila svoj ponos, vrh – naš znak Manas.
Piramida Miru je imela pri vsem tem dve funkciji. Prva je bila ta, da je služila kot šablona za Piramido Enosti, da je le-ta zgrajena natančno. Drugi del njenega poslanstva pa je kot nova inštalacija, v kateri lahko v miru sedimo, se zdravimo ali meditiramo.
ZVOČNO RAZVAJANJE
Gong BostjanKot vsako leto, tudi letos ne bo šlo brez zvočnega razvajanja in dvigovanja v multidimenzionalne zvočne višave.
Mojster zvoka Boštjan Kragl nas bo odpeljal po kozmičnem zvočnem popotovanju po galaksiji in morda še dlje s pomočjo Velikega Gonga.
Leon Levstik, mojster zvočnega zdravljenja in kopeli vas bo “okopal” in sprostil s Tibetanskimi zvenečimi posodami.
Mojster klasične kitare Alen Garagić vas bo na koncu dogodka razveselil in razvajal z čudovitimi zvoki klasične kitare.
Energijska izmenjava: 15€
Dodatne informacije: 041 987 724 ali 041 877 097
Prosimo, da pridete v belih ali svetlih oblačilih.
S seboj prinesite nekaj toplega za večerne ure in podlogo za sedenje ali ležanje.
error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!