Hišna piramida - orgonski generator

Prepustite se in uživajte v bleščeči svetlobi kozmične energije!

Hišna piramida (imenovana tudi Zvezdna vrata) je unikatna naprava za zdravljenje in uravnovešanje celotnega energijskega sistema posameznika (čaker, energijskih teles, …). Že leta 2000 jo je kreirala Siona Rea Levstik s poznavanjem univerzalnih načel in energij. Najbolj je učinkovita kot pomoč pri lajšanju različnih bolezni in težav, npr. stresa, nevroze, nespečnosti, glavobolov, napadov panike in tesnobnosti.

Prejmite blagoslove Univerzuma, ki so vam namenjeni!

Obenem je Hišna piramida večdimenzionalni portal, ki bitje podpira pri njegovem/njenem astralnem potovanju. Ste radovedni glede astralnih potovanj? Ali pa ste že izkušeni raziskovalec Univerzumov? Ne glede na to, ali ste začetnik ali poznavalec drugih svetov, vas Hišna piramida vabi na izkušnjo, ki je še niste doživeli.

Ta enkratni orgonski generator s piramidalno strukturo je narejen iz skrbno izbranih materialov. Kompleksno konstrukcijo sestavljajo kristalna krogla, kamni, 24 kristalnih piramid, zlata, srebrna in bakrena vijačnica ter lesena zvezda v različnih barvah. Specifična izbira materialov in aerodinamična oblika omogočata, da se energija iz univerzuma zbira, koncentrira in prenaša po generatorju, in sicer vodoravno, navpično in spiralno, okrog in znotraj osebe, ki sedi v središču piramide.

Z vami sta vedno dva mediatorja, ki uravnavata delovanje piramide za maksimalni izkoristek in v vaše najvišje dobro. Terapijo s hišno piramido priporočamo enkrat mesečno – tako se vzpostavi kontinuirano višanje vibracij in vzdržuje ravnovesje. Enkratna terapija v piramidi traja od 20 do 30 minut. Pred tem se s terapevtom pogovorite o namenu obiska, po končani terapiji pa terapevt pove svoje videnje in svetuje glede nadaljnjih dejavnosti.

 

Odprite svoje srce in odpotujte v svetove, kjer še niste bili!

 

Z vami bomo delali

Berni Tanaya Pogačnik

Berni Tanaya Pogačnik

.

Orgonski generatorji, vodene meditacije, Theta healing
Adriana Sedej

Adriana Sedej

.

Orgonski generatorji, Acess bars
Aleš Sedej

Aleš Sedej

.

Vrsto let delam z orgonski generatorji, masaže
Boštjan Ariel Puri

Boštjan Ariel Puri

.

Orgonski generatorji, terapija z zvokom
Dora Pal

Dora Pal

.

Orgonski generatorji, individualna, partnerska, družinska psihoterapija
error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This