waterdrop_001-1080x675

Kdaj: Sreda, 2. 12. 2015, ob 17.30

Kje: Celovška 268

Predava: Tanaya Pogačnik

Predavanje je namenjeno tistim, ki jih zanimajo osnove o poti, po kateri trenutno hodimo tako kot posamezniki kot tudi kot Človeštvo. Moje mnenje je namreč, da se je v zadnjem času individualizem pogosto začel razvijati  v napačni smeri in smo večinoma pozabili, kaj je skupinska energija, kakšna je naša pot kot celote, kot Človeštva.

Seveda se vse začne pri posamezniku in njegovem dojemanju resnice oz. njegovem ozaveščanju resnice. Obstajajo lažje in težje poti ozaveščanja ….

 

Predstavila bom pogled Društva Manas – društva za vzpodbujanje celovitega življenja, ki se ujema s pogledom, ki je opisan tudi v Knjigi Znanja. Na predavanju bi želela govoriti tudi o tem in pa o izbiri, ki se dogaja  v tem pripravljalnem obdobju za vstop v Zlato dobo in je hkrati povezana z Novo Zemljo – to je v bistvu pot iz nezavednega v razsvetljenje.

 

V Društvu Manas smo zbrani prijatelji, ki pod sočutnim mentorstvom naše vodje živimo in delujemo v skupnosti.

Poleg znanih alternativnih pristopov razvijmo lastne metode (Saanyo metoda) in pripomočke za zdravljenje: 1. Hišna piramida – unikatna naprava za zdravljenje in uravnovešanje čaker posameznika, 2. Stroj Unium (predstavlja moški princip delovanja) in 3. Stroj Una (predstavlja ženski princip delovanja). Uredili smo tudi energijsko-zdravilni park. Vse to pomaga pri dvigu zavesti in zdravljenju.

Želela bi se navezati tudi  na naše prejšnje predavanje o ravnovesju med materialnim in duhovnim svetom, saj razumevanje o tem, kaj to pomeni, prinaša velik del k ozaveščanju resnice.

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This