Leon Levstik

Celostno zdravljenje

Neskladje med telesom in dušo

Razloge za bolezni uradna medicina išče največkrat le v fizičnih vzrokih. To se je v praksi ničkolikokrat pokazalo za preozek pogled na človeka in njegovo funkcioniranje. Zato na zdravljenje gledam zares celostno, kolikor se le da, kar pomeni, da je zame bolezen preplet psihofizičnih vzrokov, neskladje med telesom in dušo ter negativen vpliv okolja, v katerem živimo in delamo, saj človek ni samo telo, je mnogo več. Torej popolna ozdravitev ni možna, če se ne lotimo obravnave bolezni sistematično ter celovito

Odpravljamo vzrok neravnovesja v telesu

To pomeni ne le ozdravljenje bolezni, simptoma ali stanja, temveč dejansko odpravo njihovih vzrokov. Kajti, če se energije normalno in živahno pretakajo čez vseh dvanajst energijskih sistemov našega telesa, potem tudi ni nikakršnih bolezenskih ali poškodbenih stanj. Če si želite polnega življenja, morate že danes, ko je življenjski slog skoraj vseh nas, popolna odtujitev od naravnega reda, zaživeti v zavestnem partnerstvu z energijskimi sistemi vašega telesa.

Da bi lažje dosegli takšno stanje vašega telesa in uma, nudim v sklopu celostnega zdravljenja tretmaje, s katerim balansiram, odpiram ter čistim vseh 12 energijskih sistemov v vašem telesu. Pri tem koristim različne tehnike: zdravljenje z rokami, terapevtski dotik, tao, zdravljenje z  orgonskim generatorjem ali Hišno piramido, zdravljenje z Unium generatorjem, kristaloterapijo, uporabljam različne terapevtske pripomočke iz Amazonije ter Tibeta (amazonski masažni trinožec, tibetanska zdravilna palica, tibetanske zveneče posode), kakor tudi različne energetske masaže celotnega telesa in še mnogo več.

S pomočjo navedenih metod pomagam odpravljati dejanske vzroke bolezni ter bolečine ob hkratnem revitaliziranju vašega telesa. Moj način zdravljenja najbolj pomaga ljudem, ki imajo težave s kostmi in mišicami, kardiovaskularnim sistemom, imunskim, prebavnim ter limfnim sistemom, endokrinološke težave, težave z dihalnim sistemom, kakor tudi težave povezane s stresom, nespečnostjo ter razna bolečinska stanja.

Za zelo učinkovito zdravljenje težjih in dolgotrajnejših bolezni je priporočljiva kombinacija zdravljenja z obema strojema.

Kontakt

Za obisk je obvezna rezervacija termina. To lahko storite po emailu ali telefonu

DELOVNIK

Po dogovoru

E-MAIL

Pošljite sporočilo

TELEFON

040 61 47 49

KJE SMO

Mali Lipoglav 85a, Ljubljana

Pustite sporočilo

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This