Meditacije

Meditacije pomagajo pri sproščanju; zdravljenju; spoznavanju in ozaveščanju sebe, svoje duše, Boga; jasnem razumevanju in dvigu zavesti tako posameznika kot tudi celotne Zemlje – meditacije namreč skoraj vedno vodim tako, da energije ali blagoslove delimo tudi z ostalimi bitji po svetu in v Stvarstvu in tako pomagamo graditi mrežo Luči.

Večinoma vodim transmisijske meditacije pri katerih se tudi vedno držimo za roke, saj se preko dlani povezujemo in tako potenciramo prisotno energijo/vibracijo ter gradimo mrežo Luči. Na začetku se vedno uskladimo/povežemo in sicer z dihanjem v določenih barvah (barvnih frekvencah).

Meditacije, ki jih vodim, pomagajo tudi pri krepitvi oz. aktivaciji astralnega telesa v vseh dimenzijah, hkrati pa tudi uravnovešajo vsa energijska telesa in jih uravnavajo s fizičnim telesom – delujejo torej celostno. Tako lahko vsako Bitje aktivira različne kode, ki jih ona/on potrebuje za svoj nadaljnji napredek. Skoraj pri vseh meditacijah  zapojemo Aum, Om, Mom ali pa samoglasnike, saj zvočno rezoniranje v skupini še dodatno potencira skupinsko energijo – Ljubezen, Notranji Mir, Enost, …

Transmisijska meditacija

 

Transmisijska meditacija pomeni prenos energij – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, zato nas takšne meditacije sproščajo v našem bistvu in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Meditacija v šolah

 

V letu 2017/18 smo začeli z izvajanjem interesne dejavnosti Sproščanje/koncentracija/meditacija za učence v OŠ Sostro. Otroci, obremenjeni s šolskimi obveznostmi, neizmerno količino informacij in celotnim dogajanjem, ki vplivajo na njihova čutila, prav tako potrebujejo nekaj trenutkov zase, za sprostitev ter umiritev uma. Veseli smo številnega odziva. Po dogovoru lahko organiziramo tudi vodene meditacije za skupine otrok.

Berni Tanaya Pogačnik

Za obisk ali organizacijo vodene meditacije se obrnite name

Več o meditaciji…

Kontakt

Vodene meditacije organiziramo najmanj enkrat mesečno

DELOVNIK

Po dogovoru

E-MAIL

Pošljite sporočilo

TELEFON

041 98 77 24 Berni Tanaya

041 87 70 97 Adriana

KJE SMO

Mali Lipoglav 85a, Ljubljana

Pustite sporočilo

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This