Orgonski generator UNA

Una

Glede na prejšnji stroj za zdravljenje oziroma hišno piramido, je ta malce drugačen. Medtem, ko se pri “hišni piramidi” energija prvotno začne pretakati od zgoraj navzdol in potem v obe smeri naenkrat, se pri stroju za zdravljenje UNA pretok energije prvotno začne iz zemlje navzgor in potem poteka hkrati v obe smeri.

UNA predstavlja ženski princip delovanja

UNA je premični stroj za zdravljenje sestavljen iz dveh delov, ki se sestavijo kot puzzle. Osnova je leseni krog na katerem se nahajajo različni simboli, ki pomagajo pri procesu zdravljenja. Za še močnejše delovanje na stroju se nahaja tudi 12 orgonitov, ki vsebujejo kristale v barvah čaker, 12 obeliskov iz kristala in 12 lesenih rož življenja vse v ustreznih barvah.

UNA predstavlja ženski princip delovanja in se uporablja predvsem pri tistih posameznikih, ki imajo probleme tudi s pomanjkanjem ženske energije v svojem sistemu delovanja oziroma se uporablja predvsem pri blokadah in težavah, ki se odražajo na fizičnem telesu.  Dosega zelo uspešne rezultate pri zdravljenju astme, kroničnega bronhitisa, rane na želodcu in dvanajsterniku, težav z jetri in žolčem, težav z mehurjem in sečovodi, ginekoloških težav in težav z ščitnico.

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This