Orgonski generatorji

Orgonski generatorji so zelo učinkoviti pri odpravljanju težav in bolezni, ki izhajajo iz blokad fizičnega, astralnega, čustvenega in mentalnega telesa

Hišna piramida

Je unikatna naprava za zdravljenje in uravnoteženje čaker posameznika. Oblikovan je tako, da zbira energijo iz univerzuma, jo koncentrira in nato enakomerno porazdeliti horizontalno, vertikalno in spiralno okoli bitja, ki je v sredini stroja.

Več…

Una

UNA predstavlja ženski princip delovanja in se uporablja predvsem pri tistih posameznikih, ki imajo probleme tudi s pomanjkanjem ženske energije v svojem sistemu delovanja oziroma se uporablja predvsem pri blokadah in težavah, ki se odražajo na fizičnem telesu.

Več…

Unium

UNIUM predstavlja moški princip delovanja in se uporablja predvsem pri posameznikih, ki imajo probleme s pomanjkanjem moške energije in je zelo uspešen pri zdravljenju prostate, mehurja, sečovodov in ledvic, težav z ušesi, grlom in nosom ter srca in ožilja.

Več…
Obiskovalci o nas

Marvellous!

“Sitting in the orgone generator is like having the most beautiful shower of sparkling light energy moving through every cell and all my bodies. A gentle but intense flow that is washing away all heaviness and being replaces by pure light. Deep relaxation and healing is allowed to happen. Simply marvellous!”
Marina Trost, Nemčija

Pevka

 

Z vami bomo delali:

Berni Tanaya Pogačnik

Berni Tanaya Pogačnik

.

Orgonski generatorji, vodene meditacije, Theta healing
Adriana Sedej

Adriana Sedej

.

Orgonski generatorji, Acess bars
Aleš Sedej

Aleš Sedej

.

Vrsto let delam z orgonski generatorji, masaže

Dora Pal

Dora Pal

.

Orgonski generatorji, individualna, partnerska, družinska psihoterapija
error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This