Center Manas vas v četrtek, 21. 12. 2017 ob 19h vabi na Praznovanje Kozmičnega Božiča – praznika Kozmičnega Življenja.

Zimski solsticij – rojstvo nove svetlobe, nas bo s svojimi energijami podpiral pri transformaciji starih vzorcev, prepričanj in energij, ki nimajo več kaj iskati v našem življenju. Dobro je, da se še posebej tisti, ki niste bili na obeh pripravljalnih meditacijah, čim bolj zavestno pripravite na transformacijo in seveda začetek nečesa novega.

Naše sestre in bratje, bitja 100% Luči iz sveta Enosti nam bodo pomagali, da se nam bo naložilo vse kar bomo v naslednjem letu potrebovali, da bi hodili po Poti svoje Duše oz. po poti, ki nas bo peljala v višje zavedanje in 100% Luč.
Ob teh blagoslavljočih energijah bomo torej širše postavili, prizemljili temelje in cilje svoje duše za leto 2018 in naprej.

 

Za boljšo manifestacijo, je zaželeno, da je tudi telo čim bolj prečiščeno tako da vsaj ta dan ne jemo mesa, mesnih izdelkov, belega sladkorja in belega kruha, ne pijemo alkohola, kave in ne kadimo.

 

Meditacija bo vodena, transmisijska – povezujemo se z Energijo Stvarnika Enega Edinega prek Mojstrov modrosti, Angelov in drugih bitij 100 % Luči, ki nas v našem bistvu sproščajo in vodijo k Notranjemu miru, saj nas usmerjajo k naši Duši, dušni nalogi, k 100 % Luči. Pomagajo nam, da se postopno prečiščujemo, soočamo in ozaveščamo, kdo smo, kakšna je naša pot ter nas vodijo v Harmonijo in Enost.

Program:

  • kratek uvod
  • uvod s kristalnimi pojočimi posodami
  • meditacija
  • ob koncu meditacije kopel z velikim gongom
  • prižiganje svečke želja, namere ali usmeritve
  • pogostitev z domačim pecivom in čajem

 

Bodite oblečeni v svetla, še bolje bela oblačila.
Energijska izmenjava s popustom ob tem blagoslovljenem času je 20 Eur.
Info in prijave – Tanaya 041 98 77 24

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This