Od 17. do 20. marca

Pridružite se nam na mističnem potovanju po Bosanski dolini Piramid, kjer vas bomo razvajali v pozitivnih inzdravilnih energijah piramid, kot jih še niste nikoli prej doživeli. Čas spomladanskega enakonočja je poseben čas, kajti to je čas, ko se začne narava prebujati, zima naredi prostor pomladi in narava začenja cveteti v vsem svojem sijaju. Čas prebujanja bomo skupaj izkoristili in vas popeljali na Piramido Sonca, Piramido Meseca, Piramido Zmaja, po labirintu podzemnih tunelov Ravne in po energijskem parku Ravne 2, da v vas prebudimo čudovite energije, ki jih prinaša spomladansko enakonočje.

Sproščali se boste ob zdravilnih zvočnih vibracijah tibetanskih zvenečih posod, kakor tudi ob nepozabnih zvenih velikega gonga. Lahko boste spoznali dr. Semirja Osmanagića, ki je odkril piramide v Bosni ter ob kosilu v idiličnem okolju na vrhu Piramide Meseca uživali v čudoviti bosanski kulinariki in degustaciji čudovitih domačih žganj.

Petek 17.3. zvečer se boste namestili po luksuznih apartmajih (1/6) v Visokem. V soboto zjutraj bomo začeli s kratkim spoznavanjem celotne skupine. Nadaljevali bomo z vodenim ogledom podzemnega labirinta tunelov Ravne in energijskega parka Ravne 2. Sledi kosilo v lokalni restavraciji. V popoldanskih urah se bomo povzpeli na Piramido Sonca, kjer se tudi nahajajo ruševine gradu prvega bosanskega kralja Tvrtka Kotramanića, dočakali prečudovit sončni zahod ter se med meditacijo povezali z prelepimi energijami piramide ter Kreatorjem vsega kar obstaja.

Naslednji dan, v nedeljo, se bomo na Piramidi Meseca najprej razvajali v zdravilnih energijah tibetanskih zvenečih posod, nadaljevali bomo z usklajevanjem naših moško – ženskih principov delovanja in energij ter zadovoljili naše zahtevne brbončice s pristno domačo bosansko kulinariko ter degustacijo domače žganjekuhe. Dan bomo zaključili z zdravilnimi energijami tunelov Ravne in v miru poiskali mojstra v nas in ga začeli vabit na plano.

Ponedeljek bomo začeli z najbolj mistično od vseh piramid. S piramido Zmaja, pravzaprav na Zmajevi glavi, kjer se nahajajo ruševine starodavne trdnjave ter prav posebna skala – ostanek zelo starodavne civilizacije. In prav okoli te skale s prav posebnimi energijami, se bomo povezali s samim Kreatorjem, ter z našim planetom Materjo Gaio Unoo in spoznali, da smo pravzaprav vsi Eno. Eno z našo Zemljo – Gaio Unoo in vsem kar obstaja. Da umirimo kruleče želodčke se bomo spotoma ustavili v eni od lokalnih restavracij na kosilu in se v zgodnjih popoldanskih urah pridružili dr. Semirju Osmanagiću v energijskem parku Ravne 2 ter ob nepozabnih zvokih velikega gonga širili energijo Miru, Luči, Ljubezni in Enosti čez celotno Zemljo. V popoldanskih urah bomo zaključili naše potovanje po Bosanski Dolini Piramid in se boste opravili proti domu.

 Cena 245€ na osebo 

 Opombe:

V ceno je všteto: vsi ogledi in vstopnine, vodene meditacije, skupinska zdravljenja, nastanitev v apartmajih ali sobah ob polni zasedenosti – 3 nočitvi, 3x kosilo.

V ceno NI VŠTETO: ostala prehrana, prevoz, doplačilo za enoposteljno sobo

POMEMBNO, ne pozabite lahke pohodniške obutve, toplo vetrovko in kakšen prenosen stolček za neraven teren.

Pomen  in posebnost potovanja

Celotno potovanje je namenjeno spoznavanju skrivnosti bosanskih piramid in njihovih energij, zdravljenju telesa in duše, spoznavanju samega sebe in svoje podzavesti, preseganju svojih omejitev, spodbujanju veselja do življenja ter tlakovanju poti novim pozitivnim energijam v vašem življenju.

Posebnost delavnice je tudi v tem, da boste prenočevali in se v glavnem zadrževali v Visokem in bližnji okolici v kupoli, ki jo tvorijo okoliške piramide in že s tem boste deležni 24-urnega blagodejnega vpliva božanskih energij, ki so tam prisotne.

Prijave in informacije na: leon@esoterictrips.com

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This