Vsi, ki si želimo spremembe v svetu, višje vibracije, …. lahko k temu pripomoremo tako, da delamo spodnjo meditacijo. Po celem svetu jo delamo vsak dan ob 21h.
 
 
Več si preberite spodaj – na koncu najdete povezavo na vodeno meditacijo, ki je v angleščini.
 
 
MeditateforEarth.org je platforma, kjer se ljudje iz celega sveta dnevno združujemo za naš planet Zemljo, za naš edini skupni dom.
 
 
Združujemo se z namenom sinhronizirane meditacije/molitve za pozitivno spremembo naše prihodnosti, dvig zavesti človeštva, dvig vibracij, prebujanja iz nezavednega stanja v zavedno, …
 
 

Meditacija/molitev je zelo enostavna in religijsko nevtralna tako, da ni nobenega razloga, da se ne bi vsi združili in spremenili svojo oz. našo prihodnost na bolje.

 

KDAJ:
Meditacija/molitev se izvaja vsak dan ob 21:00 po našem lokalnem času (UTC+2 – Berlin, Ljubljana, Beograd). V kolikor ste v drugem časovnem pasu, prosim na spletni strani najdite vaš točen čas meditacije/molitve.

 

NAVODILA:
V kolikor ste v meditaciji izkušeni oz. meditirate redno, uporabite svojo priljubljeno tehniko sprostitve.

Manj izkušenim svetujemo sledeče:
Namestite se v udoben položaj, ki vam najbolj ustreza, zaprite oči in počasi globoko dihajte nekaja minut. Vdih je skozi nos, izdih skozi usta. Lahko izvajate v tišini ali ob prijetni nežni intrumentalni glasbi.

Za vse:
Predstavljate si, da gledate Zemljo iz vesolja, tako lepo, veliko, plavo. Začnite jo pomanjševati na velikost tenis žogice. Ko doseže to velikost, jo primete in položite v vaše srce ali v sredino vašega prsnega koša. Pri tem ponavljate (po tihem, v sebi ali na glas – govorite Zemlji) :

 

MOJE SRCE JE TVOJE SRCE. TVOJE SRCE, JE MOJE SRCE. MI SMO ENO.

 

To afirmacijo ponavljate večkrat do konca meditacije/molitve. Pri tem skušajte začutiti vašo globoko povezanost z Zemljo.
Prepustite energijam in uživajte.

Pred koncem meditacije se prizemljite na način, ki vam je priljubljen.
Priporočen čas meditacije je od 10 – 20 minut.
Pri tem je zelo pomembno, da se čez celotno meditacijo/molitev počutite varno, toplo, svobodno, kakor tudi, da začutite težo in pomen afirmacije: Moje srce je tvoje srce, …

 

Več informacij in detaljna navodila z vodeno meditacijo/molitev najdete v angleščini na www.meditate4earth.org

error: Vsebina strani je zaščitena!/Content is protected !!
Share This